Haberler

Antalya "Growtech Fuarı"na Ev Sahipliği Yapacak

Ntsr Fuarcılık Tarafından Bu Yıl 7.'si Düzenlenecek Olan Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı "Growtech Eurasia", 6-9 Aralık Tarihleri Arasında Antalya Expo Center'da Düzenlenecek.

NTSR Fuarcılık tarafından bu yıl 7.'si düzenlenecek olan Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı "Growtech Eurasia", 6-9 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenecek.

Uluslararası arenada, gelişen tarım teknolojileri ve tarımda gelinen noktanın bilincini gösteren Ortadoğu'nun en önemli tarım fuarı özelliğine sahip Growtech Eurasia,'nın bu yıl 13 bin metrekarelik alanda yapılması planlanıyor. Fuar aracılığı ile tarım teknolojileri pazarlamasında Antalya'daki yerleşik firmaların dışa açılması hedefleniyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından "Uluslararası İhtisas Fuarı" tescili alan, aynı zamanda her yıl uluslararası arenada daha çok ses getiren ve

istikrarlı bir şekilde büyüyen Growtech Eurasia Fuarı'nı yurtiçi ve yurtdışından toplam 35 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

Dünya tarım sektörünü uluslararası bir platformda buluşturarak, yeni ticari ilişkilere ve iş imkanları oluşturulmasına zemin oluşturan Growtech Eurasia Fuarı, çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenecek seminer programlarına ev sahipliği yapacak. Yurtdışından konuşmacılarında katılacağı seminer ve konferanslarda sebze-meyve yetiştiriciliğinin yanı sıra tarım sigortaları ve AB tarım müzakereleri üzerine konular konuşulacak ve tartışmaya sunulacak.

Growtech Eurasia Fuarı'nın ikinci gününde José Antonio Garcia tarafından 'İspanya : Yeni teknolojiler sayesinde meyve-sebze sektöründe Avrupa Lideri' konulu sunum yapılacak. Daha sonra Prof. Dr. Benian Eser, Prof. Dr. Hikmet Saygılı, Prof. Dr. Nazimi Açıkgöz, Doç. Dr. Hülya İlbi, Doç. Dr. Necip Tosun, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Türküsay'un konuşmacı olarak katılacağı 'Tohumda Kalite ve Tohumculukta Yeni Fırsatlar' paneli düzenlenecek.

(BGO-BGO-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title