Haberler

Antalya - Gasp Şüphelileri Yakalandı

Gasp şüphelileri yakalandıANTALYA'da, gasp ve silahla yaralama suçlarına karıştıkları belirlenen biri çocuk 5 kişi yakalandı.

Gasp şüphelileri yakalandı

ANTALYA'da, gasp ve silahla yaralama suçlarına karıştıkları belirlenen biri çocuk 5 kişi yakalandı.

Kepez İlçesi Fatih Mahallesi'nde 9 Şubat'ta saat 23.00 sıralarında bir markete gelen 2 kişi, işletmeci M.A.'nın kasasındaki parayı gasp etmek istedi. Direnen M.A.'ya av tüfeğiyle ateş ederek yaralayan şüpheliler ardından kaçtı. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtları incelenerek, şüphelilerin eşkali tespit edildi. Şüphelilerin 28 Aralık'ta Göçerler Mahallesi'nde bir iş yerinde çalışan Ü.N.Ü. ve İ.K'yı silahla tehdit ederek, kasadaki parayı gasp edenler olduğu belirlendi.

Polis ekipleri yaptıkları eş zamanlı baskınla her iki olayın failleri olan R.T, A.K, M.K, F.E. ile çocuk şüpheli C.Ö.'yü gözaltına aldı. Şüphelilerin olayda kullandığı bir av tüfeği ve gasp sırasında kullanılan kar maskeleri ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden C.Ö, tutuklanırken, M.K, olayda kullanılan av tüfeğinin sahibi olduğu ancak olayla bir ilgisinin bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler R.T, A.K. ve F.E.'nin adliyedeki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kepez 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title