Haberler

"Antalya Fotoğrafları" Sergisi Açıldı

Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 83'üncü yılı kutlamaları çerçevesinde "Antalya Fotoğrafları" sergisi açıldı.

Muratpaşa Belediyesi, Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 83'üncü yılı kutlamaları çerçevesinde fotoğraf sanatçısı Feray Atalay'a ait fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Muratpaşa Belediyesi Fuaye Alanı'nda Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Hakkı Tatoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri ile davetlilerin eşliğinde açılan sergide, 1882 yılından günümüze Antalya fotoğrafları sergileniyor.

Açılışa katılan Muratpaşa Belediyesi Başkanı Süleyman, Atatürk'ün Antalya'yı ziyaret ettiği bu günde, Antalya fotoğraflarının yer aldığı sergiyi açmak için hasta yatağından kalktığını kaydetti.

Geçmişten günümüze uzanan 30 tabloda 300 adet fotoğrafı Antalyalılarla paylaştığı için fotoğraf sanatçısı Feray Atalay'ı kutlayan Evcilmen, "Atatürk'e ve Atatürkçülüğe duyduğumuz gereksinim her geçen gün daha da artıyor. Türkiye'yi, ulusu, bu toprakları seven yurtsever insanların varlığıyla unutmayacağı unutturmayacağı bir günün heyecanı içinde sergimizi açıyoruz" dedi.

Sergi, 16 Mart'a kadar gezilebilecek.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Süleyman Evcilmen Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title