Haberler

Antalya Emniyeti'nden "Kır Çiçekleri" Projesi

Antalya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün yürüttüğü "Kır Çiçekleri" projesinin düzenlenen geziyle hayata geçirildiği bildirildi.

Antalya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün yürüttüğü "Kır Çiçekleri" projesinin düzenlenen geziyle hayata geçirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde, "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan "Kır Çiçekleri" projesi uygulanmaya başlandı.

Gündoğmuş, Akseki ve İbradı İlçelerinde bulunan 10 köy okulundan 334 öğrencinin vatandaşlık bilincine sahip olmalarını, iyi ve doğru alışkanlıkları edinmelerini ve bunları sergilemeyi alışkanlık haline getirmelerini amaçlayan proje kapsamında, 30-31 Mayıs tarihlerinde 2 grup halinde il merkezine hayvanat bahçesi gezisi, piknik etkinliği ve akvaryum gezisi düzenlendi.

Hayvanat Bahçesi gezisinde birçok hayvanı ilk kez gören çocukların mutluluğu gözden kaçmadı.

Çocuklarla birlikte piknik alanında yenilen öğle yemeğinin ardından akvaryuma gezi düzenlendi.

Birçok deniz canlısını ilk kez gören ve deniz yaşamı hakkında bilgi edinen çocuklar, Konyaaltı sahili gezisinin ardından okullarına uğurlandı.

Geziye Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve personeli, çocukların öğretmenleri, İlçe Jandarma Komutanlıkları ve İlçe Emniyet Müdürlükleri personeli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title