Haberler

Antalya - Dolandırıcılar Kamyon Lastiği Alırken Yakalandı

Dolandırıcılar kamyon lastiği alırken yakalandı ANTALYA'da başkasına ait kredi kartıyla kamyon lastiği almak isteyen N.S ile Ü.Ü., polis operasyonuyla yakalandı.

Dolandırıcılar kamyon lastiği alırken yakalandı

ANTALYA'da başkasına ait kredi kartıyla kamyon lastiği almak isteyen N.S ile Ü.Ü., polis operasyonuyla yakalandı.

Antalya'da N.S ile Ü.Ü., bir firmadan 'mail order' (kredi kartı ödeme talimatı) yöntemiyle 15 bin liralık kamyon lastiği almak istedi. İşyeri sahibi, kredi kartı bilgileri ve alışveriş yapan kişinin kimlik bilgilerinin çelişmesi üzerine şüphelenerek polise haber verdi. İhbar üzerine şüphelilerin adreslerini belirleyen polis, baskın yaptı. Baskında,N.S ile Ü.Ü. gözaltına alınırken evde yapılan aramalarda farklı isimlere ait kredi kartlarla yapılmış alışverişlerin slipleri ve çeşitli bankalar adına düzenlenmiş kaşeler ele geçildi. İki şüphelinin kullandıkları kredi kartlarının da başkalarına ait olduğu belirtildi. Aramada, N.S.'nin üzerinde sahte kimlik de ele geçirildi. Şüpheliler sorguları yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title