Haberler

Antalya - Denizde Gözden Kaybolunca Polisi Alarma Geçirdi

Denizde gözden kaybolunca polisi alarma geçirdi Antalya'nın Konyaaltı Plajı'ndan denize açılarak 2 saat gözden kaybolan emekli öğretmen Türker Yont, polisi alarma geçirdi.

Denizde gözden kaybolunca polisi alarma geçirdi

Antalya'nın Konyaaltı Plajı'ndan denize açılarak 2 saat gözden kaybolan emekli öğretmen Türker Yont, polisi alarma geçirdi.

Bir vatandaşın 155'i arayarak, "Bir adam denize girdi 2 saattir çıkmadı" ihbarı üzerine alarma geçen deniz polisi ve Sahil Güvenlik, zodyak botlarla sahili ve açıklarını taramaya başladı. 45 dakika süresince karadan ve denizden arama çalışmaları devam etti. Sahil Güvenlik tarafından Antalya Limanı açıklarında bulunan Türker Yont, zodyak botla sahile getirildi.

Bel fıtığı olduğu için her gün yüzmesi gerektiğini, bu nedenle denizde uzun zaman geçirdiğini belirten Yont, "İyi bir yüzücüyüm. Bundan dolayı günlük yüzme rotamda antrenman yapıyorum. 5 kilometre yüzüp geri dönüyorum" dedi.

Sahil Güvenlik botunun yanına yanaşmasını ve kendisini karaya çıkarmak istemelerine ilk anda anlam veremediğini vurgulayan Yont, "Benim için günlük yüzme seansımdan başka bir şey değildi. Sahilde bir vatandaş denize girdiğimi fark etmiş. Uzun süre dönmeyince de polisi aramış. Açıkta beni görüp sahile getirdiler. Bugünkü antrenmanım yarıda kalmış oldu. Yarın telafisini yaparım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title