Haberler

Antalya - Demirtaş'ın Eylem Çağrısı Antalya'da Olaylı Bitti

Demirtaş'ın eylem çağrısı Antalya'da olaylı bitti HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Her akşam saat 19.00'da zulme karşı ses çıkarın çağrısı, üzerine Antalya'da toplanan gruba polis tazyikli su ile müdahale etti.

Demirtaş'ın eylem çağrısı Antalya'da olaylı bitti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Her akşam saat 19.00'da zulme karşı ses çıkarın çağrısı, üzerine Antalya'da toplanan gruba polis tazyikli su ile müdahale etti.

HDP Kepez İlçe binası önünde toplanan kalabalık ellerindeki eşyalarla ses çıkarmaya çalıştı. Elektrik panoları, çöp kutuları, demir korkuluklar, araba kaportası ile ses çıkaran grup uygulanan sokağa çıkma yasaklarını protesto etti. Bir grup eylemci de kapalı pazar içinde ateş yakarak slogan attı ve yola devirdikleri çöp konteynerleri ile trafiği araç geçişine kapattı. Polisin dağılın uyarılarına rağmen eylemlerini sürdüren gruba polis müdahale etti. TOMA ve Akrep denilen zırhlı araçla eylemcilerin yanına gelen güvenlik güçleri, tazyikli su sıkarak eylemcileri dağıttı. Dağılan gruptakilerin bazıları polise taşla karşılık verdi. Kaldırım taşlarını sökerek polise atan eylemciler, slogan atmaya devam etti. Yaklaşık 1 saat süren eylemden sonra grup ara sokaklara dağılırken, Çevik Kuvvet çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Antalya Kepez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title