Haberler

Trafik Kazasında Yanarak Can Veren Genç Kız, Toprağa Verildi

Güncelleme:

Antalya'da otomobilin TIR'a çarpması sonucu 5 kişinin yanarak hayatını kaybettiği kazanın kurbanlarından üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Mercan Endes, bugün memleketi Samsun'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

AŞIRI HIZ KAZAYA YOL AÇMIŞTI

Antalya'da Liman Kavşağı'nda geçen 17 Nisan tarihinde meydana gelen trafik kazasında Emrah Bülbül idaresinde 05 RD 419 plakalı otomobilin Galip Asker yönetimindeki motorin yüklü 07 HZ 762 plakalı TIR'a çarpması sonucu 5 kişinin yanarak hayatını kaybettiği kazanın kurbanlarından Mercan Endes'in cenazesi dün gece memleti Samsun'a getirildi. Antalya'dan karayolu ile getirilen cenaze Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni morguna konuldu. Bugün morgtan alınan cenaze, İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi Adaklı Sokakta'ki evlerinin önüne getirildi.

BASIN MENSUPLARINA İZİN VERİLMEDİ

Burada yakınları ve komşularından alınan helalliğin ardından cenaze Yaşardoğu Camii'ne getirildi. Ailenin basın mensuplarının görüntü almasına izin verdiği Mercan Endes'in cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İlyasköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan genç kızın, bir süre önce sosyal paylaşım sitesi facebookta paylaştığı Hızlı yaşarsanız ömür çabuk biter paylaşımı da dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

NE KADAR ACI. GENÇ KIZIN FACEBOOKDA PAYLAŞDIĞI GİBİ HIZLI YAŞARSANIZ ÖMÜR ÇABUK BİTER...AAAAA BE KIZIM MADEM BUNUN FARKINDASIN NEDEN ANNE BABANA SEVDİKLERİNE BU KADAR GENÇ YAŞDA ÖLEREK BU ACILARI YAŞATTIN Kİ..YAZIK İŞDE KADER BÖYLE BİRŞEY..AMA KADER TAMAMEN ALLAH YAZGISI DEĞİLDİR BENCE...İNSANLARIMIZ NE YAZIKKİ İNANÇ KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİLLER...KEŞKE O ARAÇLA O SÜRATLE GİTMESEYDİNİZ...HAYATIN DEĞERİNİDE O HAYAT VE İMKANLARI SUNAN RABBİN DEĞERİNİ DE BİLSEYDİNİZ..UMARIM BİRİLERİNE DERS OLUR DA BAŞKA ANNE BABALAR SEVENLER ÜZÜLMEZ.ELBETTE Kİ ÖLÜM HAK HAYAT FANİ AMA BİLE BİLE ÖLÜM BUDA BE...MEKANINIZ CENNET OLSUN YİNEDE

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title