Haberler

Antalya'daki Silahlı Banka Soygunu

Antalya’da bir banka şubesindeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren silahlı soyguncu 2 bin liranın üzerinde parayla kaçarken, ateşlediği silahından seken kurşun bankadaki bir kadını yaraladı.

Antalya'da bir banka şubesindeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren silahlı soyguncu 2 bin liranın üzerinde parayla kaçarken, ateşlediği silahından seken kurşun bankadaki bir kadını yaraladı. Kaçan soyguncunun yakalanması için polis operasyon başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Özgürlük Bulvarı'nda bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 17.25'te, elinde tabancayla banka şubesine giren yüzü maskeli soyguncu, bankanın güvenlik görevlisi Zafer Akın'ı etkisiz hale getirip tabancasını gasp etti. Soyguncu, banka görevlisinden 2 bin liranın üzerinde olduğu tahmin edilen parayı aldı. Bankadan çıkarken silahla ateş eden soyguncunun silahından çıkan ve seken kurşun, o anda bankada bulunan müşteri M.M.'nin sağ ayağına isabet etti. Soyguncu aldığı para ve güvenlik görevlisinin tabancasını da yanına alarak şubeden çıkarak kaçtı.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Banka çevresinde güvenlik önlemleri alan ekipler, şube çalışanlarının bilgisine başvurdu. Güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen ekipler, soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

Olayda yaralanan banka müşterisi M.M. ise ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muratpaşa Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title