Haberler

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kumluca ilçesi ve beldelerinde vatandaşlarla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kumluca ilçesi ve beldelerinde vatandaşlarla buluştu.

Mavikent ve Beykonak Toptancı Hallerinde incelemelerde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Mavikent beldesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Atıcı'nın cenaze törenine katıldı.

Başkan Akaydın daha sonra Beykonak Belediyesi'ne geçerek Başkan Recep Turan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, CHP Kumluca Belediye Başkan adayı İsa Güzel ve partililer de hazır bulundu.

Beykonak Belediye Başkanı Recep Turan, Başkan Akaydın'a büyükşehir yasası gereği toptancı hallerinin konumu ve personelin başka ilçe ve birimlere aktarılması konusunu sordu. Başkan Akaydın, "Kimsenin mağdur edilmemesi gerektiğini savunuyoruz. Buna bağlı olarak hallerin kapanması söz konusu değildir" dedi.

Bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akaydın, "Çiftçimiz, köylümüz çok kötü ekonomik sıkıntılar yaşıyor. Ülkemizde tarım, parlak laflarla anlatıldığı gibi değil. Portakal dalında kaldı. Yaylada elma 10 kuruşa satıldı. Pamuk tarlada kaldı. Köylerde yaşayan vatandaşlarımız çok zor durumda. İç bölgelerde tarla tarımı zaten bitti. Hayvancılık desen bırakın yem almayı saman kilosu sütün kilosunu çoktan geçti. Söyleyin bana tarım böylemi iyi olur?" dedi.

Seracılıkla ilgili olarak, "Seracılık ha yaşıyorum, ha yaşamıyorum noktasında. Girdi fiyatları kaç kat arttı. Sebze fiyatları 11 yıl önceki seviyelerde duruyor" diyen Başkan Akaşdı, "İsa Güzel kardeşimle 31 Mart sabahı inşallah hep birlikte aydınlık, güzel bir sabaha uyanacağız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akaydın Beykonak Kumluca Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title