Haberler

Antalya'da Tatilde Beyin Ölümü Gerçekleşti, Organları Bağışlandı

TATİL için geldiği Antalya'da geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 39 yaşındaki Meral Fidan Demirci'nin organları, vasiyeti üzerine ailesi tarafından bağışlandı.

TATİL için geldiği Antalya'da geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 39 yaşındaki Meral Fidan Demirci'nin organları, vasiyeti üzerine ailesi tarafından bağışlandı.  Demirci'nin bir böbreği ve karaciğeri organ bekleyen hastalara gönderildi.

Ankara'da ABC Koleji'nde Halkla İlişkiler Uzmanı olarak görev yapan 2 çocuk annesi Meral Fidan Demirci, iki gün önce tatil için gittiği Antalya'da geçirdiği beyin kanaması sonucu Akdeniz Özel Yaşam Vakfı Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada beyin ölümü gerçekleşen Demirci'nin vasiyeti üzerine organlarının bağışlanmasına karar verildi. Hastane yetkilileri, Sağlık Bakanlığı'yla temasa geçerek gerekli yasal işlemlere başlandı. Yapılan operasyonla, Demirci'nin zarar görmeyen organlarından bir böbrek ve karaciğeri alınarak Kayseri ve Isparta'da organ bekleyen hastalara gönderildi. Verdiği organlarla iki hastayı yaşama bağlayan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Demirci'nin cenazesi memleketi Bolu'nun Mengen İlçesi Sarıkadılar Köyü'ne getirildi.

Demirci, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

- Mengenbolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Akdeniz Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title