Haberler

Antalya'da Stk'lar Terörü Lanetledi

Antalya'da STK'lar terörü lanetledi *- ANKARA'da 97 kişinin ölümüne neden olan bombalı Antalya'da KESK, DİSK, TMMOB ve TTB temsilcileri ve üyeleri tarafından lanetlendi.

Antalya'da STK'lar terörü lanetledi

*- ANKARA'da 97 kişinin ölümüne neden olan bombalı Antalya'da KESK, DİSK, TMMOB ve TTB temsilcileri ve üyeleri tarafından lanetlendi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 kişi, Ankara'da düzenlenen mitingde iki canlı bombanın saldırısı sonucu yaşamını yitiren 97 kişiyi andı. STK adına ortak açıklama yapan Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer, bombalı saldırıların faili meçhul olmadığını öne sürerek şöyle dedi:

"Bu katliamın organizasyonunu yapanlar şunu çok iyi bilsin ki, bütün vahşetinize bütün şiddetinize rağmen eşit, özgür, demokratik bir ülkede barışı savunmaktan asla geri atmayacağız."

'Faşizme karşı omuz omuza', 'Savaşa hayır, barış hemen şimdi' sloganları atan grup, ellerindeki karanfilleri yaşamını yitirenlerin isimleri okunduğu sırada yere bıraktı. Grup üyeleri sloganlar attıktan sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title