Haberler

Antalya'da Sakatlanan Voleybolcu Yarım Saat Ambulans Bekledi

Güncelleme:

Antalya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Bayanlar Voleybol 1. Ligi klasman maçlarında sağlık skandalı yaşandı.

Antalya'da oynanan Bayanlar Voleybol 1. Ligi klasman maçlarının ilk devresinde tam anlamıyla sağlık skandalı yaşandı. Dün, Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Nilüfer Belediyespor'u 3-1 yendiği karşılaşma sırasında iki oyuncu birden sakatlanırken, salonda ambulans olmaması sinirleri gerdi.

ÖNCE CANSU SAKATLANDI

Karşılaşmada ilk olarak 3. sette Nilüfer Belediyespor pasörü Cansu Özbay topu kurtarmaya çalışırken dizini duvara çarparak sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen Cansu'nun yerine genç pasör Selin maça devam etti.



SALONDA 3 GÜNDÜR AMBULANS YOKMUŞ

Karşılaşmanın 4. setinde ise yine Nilüfer Belediyespor'da bu kez Bulgar orta oyuncu Hristina Ruseva sakatlık geçirdi. Kendi takım oyuncusu Nizetich ile çarpışan ve suratına tekme yiyen Ruseva'nın dudağı patladı. Maça devam edemeyen oyuncu beyin sarsıntısı geçirme şüphesine karşın hastaneye görülmek istendi. Salonda 3 gündür ambulans olmadığından telefonla ambulans istendi. Yaklaşık yarım saat ambulans bekleyen oyuncu aracın gelmesiyle hastaneye götürüldü. Emar çekildikten sonra 2 saat müşahade altında tutulan oyuncu daha sonra otele döndü.

TAKIMLAR İSYANDA

Antalya'da Bayanlar 1.Ligi klasman maçlarında mücadele eden takımlar organizasyondaki sorunlardan ve hakemlerden şikayetçi. Salonda taraflex (özel zemin kaplaması) olmamasından dolayı sıkıntı yaşanırken, federasyonun yeni uygulaması olan görüntülü değerlendirme siteminin (GDS) klasman etabında da kullanılması görüşü hakimdi.



Bunların yanı sıra oyuncularına sakatlık geçirirken hakemin maça devam etmesi ve 3 gündür salonda ambulans yokken maçların oynatılması sinirleri gerdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Mustafa Kemal Atatürk Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

GEWERLİ:

Ohh be gözlerimiz bayram etti

47
53
yanıtYanıtla
Mis Süt:

mis mis habere bak mis kokuyor

74
14
yanıtYanıtla
KÜRT21:

Manzara süper :)

51
32
yanıtYanıtla
Wan Mobil-IOS:

Unutmayın ki Orda yatan birimizin bacısı , birimizin annesi , eşi. Yorumlarınizdan benim yüzüm kızardi

29
34
yanıtYanıtla
rezillik:

merak ediyorum acaba bu kadın voleybolcular kendilerini izleyenlerin spor müsabakası izlediğinimi sanıyo?, ve kendilerini sporcumu sanıyolar?, ve bu kişilerin aileleri siz hiçimi utanmazsınız?.

29
33
yanıtYanıtla
cok tatlimobilWeb@haberler.com:

Nasil dayanilir hazir oyle yatmisken...

29
29
yanıtYanıtla
gizli-belaMobil-ANDROID:

manzara harika ötesi

23
18
yanıtYanıtla
acil maho:

insanın ilk yardımcı olası geliyor. . . .

9
31
yanıtYanıtla
sakin:

rezil bir spor başka hiç bir şey değil, bunlar utanmıyo aileleridemi utanmıyo yazık. . . arsızlık utanmamak Allah ın belasıdır. . .

11
25
yanıtYanıtla
MİT:

Sakatlanma haberi diyorsunuz koyduğunuz haber resmine bi bakarmısınız haberle tamamen alakasız bir resim sakatlanmanın olduğu bölgeden tamamen alakasız bir resim lütfen biraz daha dikkatli olursanız sevinirim hizmetiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum saygılar

13
22
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title