Haberler

Antalya'da Rus ve Ukraynalı Turistler Kavga Etti

Güncelleme:

Füzeyle düşürülen Malezya yolcu uçağının gerginliği Antalya'ya taşındı. Türkiye'nin Akdeniz kıyılarında Ruslarla Ukraynalı turistler arasında ilk ciddi kavga yaşandı.

Malezya yolcu uçağının Ukrayna'da düşürülmesinin ardından Antalya gibi yerlerde yurt dışı tatili yapan Rusya vatandaşlarıyla Avrupalı turistler arasındaki gerilimin had safhaya ulaştığı uyarısı yapıldı. Rus İnterfaks haber ajansı özellikle Rusya ve Hollanda vatandaşları arasında düşmanlığın patlama noktasına yaklaştığını bildirdi.

RUSLARLA HOLLANDALILAR ARASINDAKİ GERİLİM TIRMANIŞTA

Corendon turizm şirketi yöneticisi Atilla Uslu’nun, “Özellikle Boeing-777 yolcu uçağının Ukrayna üzerinde düşürülmesinden sonra Ruslarla Hollandalılar arasında gerilim tırmanışa geçti” dediği aktarıldı.

RUSLARLA UKRAYNALILAR BİRBİRİNE GİRDİ

Rusya’daki sosyal paylaşım sitelerinde yer alan iddiaya göre ise geçtiğimiz hafta Türkiye’nin Akdeniz kıyılarında Ruslarla Ukraynalı turistler arasında ilk ciddi kavga yaşandı. Kemer’deki bir otelde iki grup arasında başlayan sözlü atışma meydan kavgasına dönüştü. Ukraynalılara aynı otelde tatil yapan Alman turistlerin de destek verdiği belirtildi.

Kavganın sonunda Rus turist grubunun, otelin tepesine Rus bayrağı diktiği iddia edildi.

UKRAYNA YERİNE IRAK VE SURİYE

Bu arada Malezya Havayolları’nın, Avrupa istikametindeki seferlerini Ukrayna’dan geçmemek için Irak ile Suriye hava sahalarına kaydırdığı ortaya çıktı. Dünya genelinde yolcu uçaklarının havadaki seyrini canlı olarak gösteren “Flightradar24” sitesinde yer alan habere göre geçtiğimiz pazar Malezya Havayolları’nın MH-4 sefer sayılı Kuala Lumpur-Londra uçağı, Irak ile Suriye hava sahalarından uçtu. Üstelik A-380 tipi yolcu uçağının, çatışmaların devam ettiği Suriye’nin Humus şehri üzerinden 11 bin metre irtifada geçtiği bildirildi.

Irak ile Suriye hava sahalarının sivil uçuşlara kapatıldığına dair bir talimat bulunmamasına rağmen özellikle ABD yönetimi bu koridorların kullanılmamasını tavsiye ediyor.

VALİLİK YALANLADI

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki bir otelde Rus ve Ukraynalı turistler arasında yaşandığı iddia edilen kavga, Valilik yetkilileri tarafından yalanlandı.

Rusya devlet televizyonu Rusya-1 tarafından yayımlanan habere ilişkin Antalya Valiligi'nin talimatıyla Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan incelemeler sonunda, böyle bir kavganın yaşanmadığı, tamamen asparagas olduğu açıklandı. Karakollarda kavga olayına ilişkin de bir kayda rastlanmadığı da kaydedildi.

"ASLI OLMAYAN BİR KONU"

Olayın Moskova'da herkesin yazabildiği sanal bir ortamda, bir kişinin ortaya attığı, aslı olmayan bir konu olduğu belirtildi. Antalya Valiliği'nce Antalya'daki Rusya Başkonsolosluğu ve Kültür Ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Ukrayna Turizm Müşavirliği'ne yazılı bilgi verildi.
Her iki kurum da böyle bir başvuru almadıklarını ve olayın yalan olduğu yönünde karşı bilgilendirmede bulundu.

Kemer'de olayın yaşandığı iddia edilen Arma Otel'de de hiç Ukraynalı turist olmadığı da ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Ukrayna Akdeniz Türkiye Malezya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (22)

vatansever:

ruslar insanlık tarihinin en kan içici ve asalak topluluğudur. üretmekten çok tüketirler. çoğu mafya bozuntusu olarak kanunsuz yaşar.

30
32
yanıtYanıtla
atmatrabzones518@mail.ru:

siz daha iyisiniz sanki. israili en cok zora sokan onlardi ama. arap israil savash tarihini oku nasil durdu israil ilerlemesi. veya rusyadaki yahudiler nasil kovuldu.

yanıt0
yanıt0
Deli_Emin:

Hanimlar, Turk erkeklerin kiymetini bilin biz Turk erkekleri hanimlarimizi sevdigimizden doveriz :)

25
22
yanıtYanıtla
ÇAR SMEGO:

RUSLAR BARBARDIR.TARİHLERİ ETNİK TEMİZLİKLERLE DOLUDUR.

27
16
yanıtYanıtla
gayserili:

Gidin kendi ülkenizde kavga edin. Benim ülkemde niye huzursuzluk cikartiyonuz??

27
3
yanıtYanıtla
TURK:

lan gidin kendi ulkenizde kavga edin.

25
3
yanıtYanıtla
sinir disi:

direk sinir disi edin

16
12
yanıtYanıtla
yeter:

kadına vuran eller kırılsın urulurmu lan o kadına

24
0
yanıtYanıtla
IŞİDE SERBEST:

IŞİDE SERBEST EL KAİDE CİRİT ATSIN RUS ile UKRAYNILAR onlardan İYİDİR......

20
1
yanıtYanıtla
GEMİCİKLER:

GEMİCİKLER UKRAYNA YA GİDER Mİ

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title