Haberler

Antalya'da Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

Ak Parti İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

İl Başkanı Rıza Sümer, parti binasında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ramazan ayının geride bırakılarak bayrama ulaşıldığını ifade etti.

Partililerin bayramlarını kutlayan Sümer, şunları kaydetti:

"İnşallah nice bayramlara sağlık ve afiyet, mutluluk içerisinde ulaşırız. Bir ay içerisinde birlik, beraberlik ve paylaşmanın en yüksek mertebeye ulaştığı günleri yaşadık. Antalya il teşkilatı olarak ramazan boyunca 15 bin hemşehrimizi ziyaret ettik. Gençlik kollarımızla kadın kollarımızla ana kadememizle çalıştık. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik, Ramazan-ı şeriflerini tebrik ettik, dertlerine derman olmaya çalıştık. Hastalarımızı, yaşlılarımızı, şehit ailelerini, gazilerimizi ziyaret ettik. Sadece Antalya'da çalışmakla kalmadık. Genel merkezimiz bizi Ağrı ile kardeş il ilan etti. Orada da çalışmalarımıza devam ettik. Ev ziyaretleri gerçekleştirdik."

Terör saldırılarını da değinen Sümer, ramazan ayında da asker ve polislerin şehit olduğunu hatırlattı. Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyen Sümer, "Bayramın tüm hanelere, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet ve selamet getirmesini diliyorum." dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ise AK Parti'nin milletin bağrından çıkan bir parti olduğunu söyledi.

Parti olarak seçimden seçime kapı çalmadıklarını ifade eden Köse, "Yapacak çok işimiz var. Daha çok çalışmamız lazım. Suriyeli kardeşlerimize yardım ettik. Nerede mazlum varsa yardım elimizi uzattık. Bu hayırlarla Allah'ın yardımı bizimle birlikte oluyor. Biz elimizden geldiğince safları sık tutacağız. Bayram vesilesi ile değerlerimize daha çok sahip çıkacağız. Büyük küçük bayram coşkusunu yaşayacağız. Bütün meselelere müzahir oluyoruz, çözmek için çalışıyoruz. Teşkilatlar milletle devlet arasında köprü oluyor." diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak son dönemdeki açılımları en iyi anlayan kentlerinden birinin Antalya olduğunu kaydetti.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, birlik ve beraberlik içinde olunduğu sürece büyük işler imza atılabileceğini belirterek milletin desteğiyle daha büyük hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından milletvekilleri partililerle bayramlaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title