Haberler

Antalya'da Prometheus Ateşi

Antalya 6. Uluslararası Tiyatro Festivali’nin konuk topluluklarından olan Romanya ekibi, mitolojide ateşi tanrılardan çalan Prometheus’un hikayesini sahneleyecek.

Antalya 6. Uluslararası Tiyatro Festivali'nin konuk topluluklarından olan Romanya ekibi, mitolojide ateşi tanrılardan çalan Prometheus'un hikayesini sahneleyecek.

"Antalya 6. Uluslararası Tiyatro Festivali"ne katılan Timisoara Ulusal Tiyatrosu oyuncuları, "Zincire Vurulmuş Prometheus" adlı oyunu sahneleyecek. Geçen yıl "Biz İkimiz", önceki yıl ise "Frida-İzlenimler" adlı oyunlarla izleyicilerle buluşan Romanyalı tiyatro oyuncuları, bu kez festivalin üçüncü oyununda 20 ve 21 Mayıs tarihlerinde Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Toplam 16 kişilik oyuncu kadrosuyla performans gösterecek olan Romanya ekibi, mitolojik bir hikayeyi modern bir anlatımla sunacak. Oyunda Prometheus, gücü elinde tutanların cehaletine ve karanlığına karşı savaşan ana karakter olarak seyircilerin karşısına çıkıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Prometheus Romanya Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title