Haberler

Antalya'da Otopark Görevlisi ile Gazeteci Arasında Kavga

Haber yapmak amacıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine giden gazeteciler ile otopark görevlisi arasında otomobil park etme nedeniyle çıkan tartışma sonucu görevli, gazeteciyi darbetti.

Antalya'da haber yapmak amacıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine giden gazeteciler ile otopark görevlisi arasında otomobil park etme nedeniyle kavga yaşandı.

İhlas Haber Ajansı Antalya Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan haber müdürü Sabri Çağlar ile muhabir Alparslan Çınar, haber yapmak amacıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gitti. Hastanenin Adli Tıp Kurumu bölümündeki otoparka otomobillerini park etmek isteyen gazeteciler ile ismi açıklanmayan otopark görevlisi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesinin ardından otomobillerine tekme atan görevli, ardından gazetecilere yumrukla saldırdı. Kavga, diğer gazetecilerin araya girmesiyle sona erdi.

Çağlar, yaptığı açıklamada, her gün otomobillerini park ettikleri otoparka bugün alınmadıklarını söyledi.

Otomobili park etmek için ısrarcı olduklarını, bunun üzerine otopark görevlisinin araçlarına tekme attığını ifade eden Çağlar, "Kendisini sakinleştirmeye çalıştıkça o bize saldırmaya devam etti. Bize 4-5 yumruk attı. Meslektaşlarımın araya girmesiyle sakinleşti. Bu sırada kendisini şef olarak tanıtan başka bir otopark görevlisi de beni tehdit etti" dedi.

Gazetecilerin şikayeti üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yetkilileri, otopark görevlisiyle ilgili idari soruşturma başlattıklarını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi İhlas Haber Ajansı Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

akdenizli:

nerde bir kıro var alın siz alın sonra çıkacak bunun acısı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title