Haberler

Antalya'da Kütüphane Haftası'nda kitapla sanat buluştu

Güncelleme:

Kitap okuyana tiyatro bileti hediye eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, 53. Kütüphane Haftası'nda bu kez müzikle kitabı buluşturdu.

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk Korosu'nun gerçekleştirdiği muhteşem konser, izleyenleri mest etti. Etkinlikler kapsamında Doğan Hızlan Kütüphanesi'nden en çok kitap okuyanlar da ödüllendirildi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Doğan Hızlan Kütüphanesi, 53. Kütüphane Haftası'nı bu yıl da birbirinden renkli etkinliklerle kutluyor. Kütüphane Haftası'nın AKM Perge Salonu'nda gerçekleşen açılış kutlamasında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk Korosu konser verdi.

BU SENENİN EN ÇOK KİTAP OKUYANLARI ÖDÜL ALDI

Doğan Hızlan Kütüphanesi'nin 7-14 yaş arası en çok kitap okuyan ilk üç üyesi 53. Kütüphane Haftası kutlamalarının açılış programında ödüllerine kavuştu. Okuduğu 135 kitapla Rıza Kayra Gümüş birinciliği elde ederken, 101 kitapla Tolga Recep Kalaycı ikinci, 82 kitapla Salih Erdem Koçak da üçüncü oldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik, en çok kitap okuyan kitap şampiyonlarını tebrik ederek ödüllerini takdim etti.

BU YIL ANA TEMA "ÇOCUK VE KİTAP"

Açılış programında konuşan Zülfü Çelik, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin kültürel hayatına katkıda bulunmayı çok önemsiyoruz. Özellikle çocuklarımız için çok sayıda proje ve etkinlik yürütüyoruz. Doğan Hızlan Kütüphanemiz de, merkez kütüphane olarak her yıl farklı içerikte Kütüphane Haftası etkinlikleri hazırlanması rolünü üstleniyor. Bu yılki etkinliklerimizde tema olarak "Çocuk ve Kitap" konusunu seçtik" dedi ve hafta boyunca kütüphane ziyaretinde bulunan çocukları çeşitli sürprizlerin beklediğini haber verdi.

ÇOCUK KOROSU MEST ETTİ

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk Korosu da kutlama kapsamında Dr. Ahter Destan yönetiminde muhteşem bir konser verdi. "Annemize Türkü, 23 Nisan, İnatçı Keçi, Müzik Bizimle" gibi çocuk şarkıları seslendiren koro kulakların pasını sildi. Çocuk Korosu koristleri de sürpriz hediyelerini alarak sahneden indi.

HAFTA BOYUNCA ETKİNLİK

Bu yıl 27-31 Mart tarihleri arasında kutlanan 53. Kütüphane Haftası, birbirinden renkli etkinliklerle devam edecek. 31 Mart tarihine kadar "Dostum Kitap" konulu karma sergi Yenimahalle Kültür Merkezi'nde minik ziyaretçilerini bekliyor. 28-30 Mart tarihleri arasında Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde de oryantasyon gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütüphane Haftası Doğan Hızlan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title