Haberler

Antalya'da Kamyonet 50 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı 2 Ölü, 9 Yaralı

Güncelleme:

Antalya'da kamyonet 50 metrelik uçuruma yuvarlandı 2 ölü, 9 yaralıAntalya'da uçuruma yuvarlanan kamyonetteki 2 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Antalya'da içinde 11 kişinin bulunduğu kamyonet uçuruma yuvarlandı. Kamyonette bulunan 2 kişi yaşamını yitirirken, 9 kişi de yaralandı

50 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDI

Kaza, saat 19.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi Hacısekiler Mahallesi Kargı mevkisinde meydana geldi. Ali Topçu yönetimindeki 07 AUJ 32 plakalı kapalı kasa kamyonet, kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada, sürücü Ali Topçu'nun kızı Zerda Nur Topçu ile Gülay Durbaba'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan Ali Topçu ve Kadriye Özen ile isimleri henüz belirlenmeyen 7 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan Ali Topçu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hacısekiler Konyaaltı Antalya Kargı 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title