Haberler

Akaryakıt Dolandırıcılığıyla Kurumları Zarara Uğratan Zanlılar Tutuklandı

Güncelleme:

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu'nu ikiz plakalı iki yakıt tankeri ile zarara uğrattığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Antalya'da kalorifer yakıtı temin eden bir akaryakıt firmasına ait ikiz plakalı 2 tankerden birinin Kredi ve Yurtlar Kurumu'na gelerek yakıtın yarısını boşalttığı, diğer boş tankersin ise tartıya çıktığı tespit edildi. Dolandırıcılık olayıyla ilgili 3 kişi tutuklandı.

AKARYAKIT FİRMASININ FOYASI MEYDANA ÇIKTI

Korkuteli Kredi Yurtlar Kurumuna 1 yıldır kalorifer yakıtı temin eden bir akaryakıt firmasına ait tankerin kuruma gelerek, dolu tankerdeki yakıtın yarısını boşalttıktan sonra, yarı dolu vaziyette kurumdan ayrıldığı, aynı plakalı ve aynı marka model yedek tankerin boş şekilde tartı için kantara giriş yaptığı tespit edildi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İhbarı değerlendiren, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri firma yetkilisi iki şüpheli, firmada şoför olarak çalışan bir şüpheli ve Korkuteli Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü'nde kalorifer görevlisi olarak çalışan bir şüpheliyi gözaltına aldı.


MİLYONLARCA LİRA DOLANDIRDILAR

Yapılan araştırmada, aynı plakalı takılı iki ayrı tankerin kuruma geldiği, dolu tankerdeki yakıtın yarısını boşalttıktan sonra yarı dolu vaziyette kurumdan ayrıldığı, aynı plakalı ve aynı marka model yedek tankerin tartı için kantara giriş yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin bu yöntemle kurumu ve diğer ilçe ve illerdeki kurumları milyonlarca lira zarara uğrattığı iddia edildi.

FİRMA YETKİLİLERİ VE ŞOFÖR TUTUKLANDI

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılan şüphelilerden kalorifer görevlisi A.A. savcılıktan serbest bırakılırken, firma sahipleri M.K. Ö.K. ve firmada şoför olarak çalışan V.A. tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Korkuteli Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title