Haberler

Antalya'da "Hayal Edin Gerçekleştirelim" Yarışması

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi "Hayal Edin Gerçekleştirelim Yarışması"nda iki ödül kazandı.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi "Hayal Edin Gerçekleştirelim Yarışması"nda iki ödül kazandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kredi Kayıt Bürosu tarafından düzenlenen yarışmanın sonucunda İstanbul İş Sanat Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

Kredi Kayıt Bürosu'nun ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yarışmaya, 135 üniversiteden, bin 254 öğrenci, 6 farklı kategoride 920 projeyle katıldı.

Çevre Kategorisinde "Tasarrufa Geç Stand By'da Kalma" adlı çalışmalarıyla Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Ayşe Gültekin ve Cenk Samet Yangın ve Toplumsal Kategoride "Park Etme Fark Et" projeleriyle Mert Ercan, Selim Burunkaya ve Taylan Ahen birinci oldu.

Findeks Finansal Okuryazarlık Kategorisinde ise "Gencim Yatırımı Severim" projesiyle Turgut Yılmaz ve Ali Can Kahraman dördüncülüğe layık görüldü.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık, Akdeniz İletişimin adının birinciliklerle anılmasından gurur duyduğunu belirterek, öğrencileri tebrik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title