Haberler

Antalya'da Fetö/pdy- Pkk/kck Operasyonu: 57 Gözaltı

Antalya'da PKK/KCK terör örgütü ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik operasyonda, aralarında kadınların da olduğu 57 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da PKK/KCK terör örgütü ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik operasyonda, aralarında kadınların da olduğu 57 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik il merkezinde şafakla birlikte eşzamanlı operasyon düzenledi. Özel Hareket Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin destek verdiği operasyonda, aralarında kadınların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Çeşitli dijital verilerin de ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolü sonrasında ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

FETÖ'NÜN 'ABİ' VE 'ABLA'LARINA OPERASYON

Antalya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında da il merkezi ve ilçelerde daha önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, FETÖ'nün sözde 'abi' ve 'abla'ları oldukları iddiasıyla 47 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda flash bellek, harddisk, çeşitli dokümanlar, dijital materyaller ele geçirildi. Şüphelilerin örgüt içinde haberleşmek için 'Bylock' yazışma programı kullandıkları ortaya çıktı. Şüpheliler, sağlık kontrolü sonrasında sorgulanmak üzere Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title