Haberler

Antalya'da Demokrasi Nöbeti Coşkuyla Devam Ediyor

Antalya'da demokrasi nöbetinin 14'üncü gününde meydanı binlerce kişi doldururken, Engelliler Mehteran Takımı'nın gösterisi beğenildi.

Antalya'da demokrasi nöbetinin 14'üncü gününde meydanı binlerce kişi doldururken, Engelliler Mehteran Takımı'nın gösterisi beğenildi.

Ellerinde Türk bayrakları ve Recep Tayyip Erdoğan fotoğraflarıyla Cumhuriyet Meydanı'na koşan binlerce kişi demokrasi nöbetinin 14'üncü gününde de darbe girişimine tepki gösterdi. Meydanda, Vali Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Burdur Valisi Şerif Yılmaz ile Ak Parti Milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç, Atay Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve birçok sivil toplum derneği üyesi buluştu. Kepez Belediyesi'nin organize ettiği Engelliler Mehteran Takımı, izleyenlere unutulmaz bir gösteri sundu.

OKÇULAR MEYDANDA

Brezilya'da düzenlenecek Rio 2016 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek Okçuluk Federasyonu'ndan Antalyalı sporcular Yasemin Ecem Anagöz, Mete Gazoz da alanda yer aldı. İki sporcuya milli takım başantrenörü Göktuğ Ergin ve Okçuluk Federasyon Başkanı Abdullah Topaloğlu eşlik etti.

'İKİ KÖYLÜ HAŞHAŞİ KURBAN ETTİ'

Demokrasi nöbetinin tehlike geçene kadar tutulması gerektiğini belirten İlahiyatçı Prof Dr. Ömer Döngeloğlu, 'Selçuklu Sultanı Nizam-ül Mülkü savaşı kazanmasına rağmen Anamut Kalesi çıkışında 2 haşhaşi tarafından öldürüldü. Bunu unutursanız lideriniz Recep Tayip Erdoğan'ı elinizden alırlar" dedi. FETÖ'nün sinsi bir örgüt olduğunu vurgulayan Prof Dr. Döngeloğlu, bu örgütün tamamen batıya hizmet ettiğini belirtti. Prof Dr. Döngeloğlu, konuşmasının ardından şehitler için dua etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Münir Karaloğlu Ömer Döngeloğlu Antalya Politika Güncel Haberler

title