Haberler

Antalya'da Cinayet

Bir kişinin, kız kardeşini rahatsız ettiğini öne sürdüğü 20 yaşındaki kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.

Antalya'da kız kardeşini rahatsız ettiği iddiasıyla bir kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen zanlı ve yanında bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi'ndeki Şehitler Parkı'nda bir kişinin yaralı halde yerde yattığını gören vatandaşlar, ambulans ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, isminin Müjdat Keskin (25) olduğu tespit edilen kişiyi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Kalbinden bıçaklandığı belirlenen Keskin, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayeti işlediği öne sürülen 20 yaşındaki T.G. ile olay anında yanında bulunduğu tespit edilen Y.G. (22), E.G. (19) ve M.A'yı (19) gözaltına aldı.

Zanlı T.G, polisteki ifadesinde, Keskin'in kız kardeşini sürekli rahatsız ettiğini öne sürdü. T.G, birkaç defa adres değişikliğine gittiklerini ancak Keskin'in yine de evlerine gelerek kendilerini sözlü taciz ettiğini iddia etti.

Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

title