Haberler

Antalya'da CHP'nin Seçim Sonuçlarına İtirazına Ret

Güncelleme:

Chp, Antalya'daki 19 ilçede Büyükşehir Belediyesi için kullanılan oyların yeniden sayımı için Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde 2, İl Seçim Kurulu ile diğer ilçelerde de 1'er olmak üzere toplam 22 itirazda bulundu. CHP'nin Antalya'da ilçe seçim kurulları ve İl Seçim Kurulu nezdinde yaptığı itirazlara ilişkin ilk karar, Kepez 1. Bölge İlçe Seçim Kurulu'ndan geldi. Kurul, Büyükşehir Belediyesi oylarının yeniden sayılmasını isteyen CHP'nin itirazını reddetti.

"YSK'YA BAŞVURACAĞIZ"

Antalya Adliyesi önünde başvurunun sonucunu bekleyen partililere açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Devrim Kök, karara İl Seçim Kurulu'nda itiraz edeceklerini söyledi. Kök, 'Bu böyle sürecek. 48 saat içerisinde bize dönecekler. Olumsuz bir durum olursa Yüksek Seçim Kurulu'na başvuracağız." dedi.

"SANDIKLARIN TEKRAR SAYILMASINI İSTİYORUZ"

Antalya'da Kaş'tan Gazipaşa'ya ne kadar sandık varsa, dün itibariyle tüm sandıkların ıslak imzalı seçim tutanaklarını topladıklarını belirten Kök, 'Hakkımızı talep ediyoruz. Amacımız sandıkların tekrar sayılması üzerine. Bunu başarabilir miyiz, bilmiyorum. Ama başarırsak Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Akaydın'ın 3- 4 puan önde bitireceğini düşünüyorum. CHP Antalya'da sandıkta kazandığı başarıyı masa başında kaybetmek üzere. İşin takipçisiyiz, yapılması gereken ne varsa bunu yapıyoruz" diye konuştu. Kök, adliyede bekleyen partililere itidal çağrısında bulunurken 'Dağılın demiyoruz ama CHP'liye yakışır şekilde davranacağınızı biliyorum" dedi. Açıklama sırasında CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar'ın da yanında bulunduğu Kök, partililerden gelen, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve diğer milletvekillerini hedef alan 'Diğer milletvekilleri nerede'ö sorusuna 'Bunu sonra daha detaylı konuşuruz ama başarısızlık üzerine siyaset yapma çabası içinde olanlara CHP'liler prim tanımaz" karşılığını verdi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

Nuh Ergunnuhergun@myne.com:

Burası Antalya, şehrimiz meyhane değil

44
23
yanıtYanıtla
minir sarimunirsari51@hotmail.com:

Hirsiza oy verenin yorumuda ancak bunlar olmasi gerekirdi .yaziklar olsun.

27
35
yanıtYanıtla
PALA REMZİpalaremzi@hotmail.com:

Bu CHP'lilerde hiç yüz yok. Yenilgiyi kabul etmezler. Bunlar diktatör zihniyetlilerdir. İlle kendi dedikleri olacak, halkı falan takmazlar. Ama halk bunlara nasıl taktı gördüler.

34
22
yanıtYanıtla
HAYRİahmet.duygu@hotmail.com:

diktatör oldukları nerden belli ESED ziyaret gittiler. Esede taktik verdiler vede aldılar Türkiye nasıl zarar veriz diye....iniize girecez inize daha durun.

yanıt0
yanıt0
asalasalonder@hotmail.com:

gerçek diktatör kim tüm dünya biliyor, sadece at gözlüğü olanlar göremiyor

yanıt0
yanıt0
AHMETahmet.duygu@hotmail.com:

ASAL@ rumuzlu sende AT gözlüğü varsa çıkar gözüm...bu ülkeye PUTİNgibi adam getirmek şart kodum otuduracak ne abd ne ab si NEDE CEHEPESİ o ucuz klavye kabadaylarını ozaman görmek gerek...

yanıt0
yanıt0
asalasalonder@hotmail.com:

yapılan yolsuzlukları görmeyen, kendisine oy vermeyenleri adam yerine koymayan, ölen çocukları bile ölümüyle ilgili değil, yaptığıyla ilgili konuşan, cümhuriyeti hiçse sayan kişi benim başkanım olamaz, şahsen ne mhpden nede chpden nefret etmiyorum hatta hiçbir partiden nefret etmiyorum, birçok chp ve mhpli bu şekilde düşünüyor, sadece tayyipten nefret ediyorum, bunuda sağlayan kendisi

yanıt0
yanıt0
......samet.egilmez@hotmail.co:

BU HÜKÜMET BİR TANE DÜZGÜN İŞİ OLMAZ MI YAAAA... HEP SAHTEKARLIK,İKTİDAR GÜCÜNÜ KULLANARAK SEÇİM ALMAK ACİZLİKTİR.ÇAKMA DİNCİLER....

17
34
yanıtYanıtla
fatihfatih.koroglu@hotmail.com:

sandıklarda her partinin görevlisi var nasıl sorun cıkıyor anlamıyorum chp nin görevlileri uyuyamı kalmışlar

yanıt0
yanıt0
OKANMKS@KK.COM:

ALOO FATİH DENEN YORUMCU OLAY SANDIKTA DEĞİL ISLAK İMZALI SONUÇLARLA BİLGİSAYARA GİRİLEN VERİLERDE FARKLILIK VAR ANLADINMI? SEN KARŞILAŞTIRMA SONUCU İTİRAZ EDİLİYOR SONUÇLARA KEYFİ DEĞİL.

yanıt0
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title