Haberler

Antalya'da Belediye Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kumluca'da 9 Mahalleye oyun parkı ve 3 Mahalleye spor alanı kazandırıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuk ve yetişkinlerin boş zamanlarını değerlendirerek, spor yapabilecekleri oyun parkları ve spor alanları oluşturmaya devam ettiği bildirildi.

Çalışmalar kapsamında Kumluca'da Beykonak, Kum, Karşıyaka, Temel Eğitim, Cumhuriyet, Eski Cami, Kavak ve Sarıcasu Mahallelerinde çocuk oyun grubu kurarak çocukların hoş vakit geçireceği park alanı yapılırken, Beykonak, Sarıcasu ve Salur Mahallelerine ayrıca sağlıklı bireyler yetişmesi için 9 farklı spor aletlerinin bulunduğu spor alanları oluşturuldu.

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda ilçe genelinde 9 Mahalleye çocuk oyun gurubu, 3 Mahalleye de spor aletlerinin yer aldığı spor alanları yapıldığını belirtti.

Oyun gruplarının mahallelerde bulunan okullara yakın yerlerde planlandığını kaydeden Evran, şu bilgileri aktardı:

"Bu sayede öğrencilerimizin de okul dışında kalan zamanlarında buralardan faydalanması amaçlandı. Spor aletlerimizi de yine halkımızın ulaşımı ve kullanımı kolay ve rahat olabilecek bölgelerde kurulmasını sağladık. Mahalle sakinlerimiz hem oyun gruplarının oluşturulmasında, hem de spor alanları için memnuniyetlerini bildirdiler. İmkanlarımız dahlinde diğer mahallelerimize de aynı çalışmaları yapmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka Beykonak Kumluca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title