Haberler

Antalya'da Aynı Noktada 2 Kaza: 7 Yaralı

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde aynı noktada meydana gelen iki ayrı kazada, 7 kişi yaralandı.

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde aynı noktada meydana gelen iki ayrı kazada, 7 kişi yaralandı.

Muratpaşa İlçesi Yüzüncü Yıl Bulvarı'ndaki ilk kaza, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Abdurrahman Ayaz yönetimindeki 15 DA 968 plakalı kamyonet, Yüzüncü Yıl Bulvarı ve Turgut Reis Caddesi'nin kesiştiği noktada Özden Çetin yönetimindeki 34 GT 870 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Özden Çetin ile araçtaki Murat Yurttaş ve Ayşe Gürhal yaralandı. Yurttaş ve Gürhal ilk müdahaleden sonra ambulansla hastaneye sevk edilirken, araçta sıkışan Özden Çetin, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı. Çetin de hastaneye gönderilerek tedaviye alındı. Kamyonet sürücüsü Abdurrahman Ayaz ile yanındaki eşi ve kızı ise kazadan zarar görmeden kurtuldu.

AYNI NOKTADA İKİNCİ KAZA

Aynı noktadaki ikinci kaza ise saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Bulvarda Bekir Başaran yönetimindeki 07 T 2939 plakalı taksi, Turgut Reis Caddesi'ne döndüğü sırada karşı yönden gelen İsmail Kaya Çiftçi yönetimindeki 07 P 3340 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Başaran ve Çiftçi ile taksideki 2 yolcu yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Yaralılardan Bekir Başaran'ın hayati tehlikesi bulunduğu kaydedildi.

POLİS ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KOYDU

Diğer yandan kazanın meydana geldiği noktada kural ihlali yapan Ali Y. yönetimindeki 07 AD 995 otomobil de polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan kontrolde sürücünün 1.11 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polis ehliyetine el koyduğu Ali Y.'ı işlem yapmak üzere polis merkezine götürdü. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdurrahman Ayaz Muratpaşa Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title