Haberler

Antalya'da Aynı Lisede İkinci Taciz Skandalı

Güncelleme:

Antalya 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde ikinci taciz skandalı yaşandı. Müdür yardımcısının başı ağrıyan öğrenciyi cinsel içerikli sözler söylediği iddia edildi.

Antalya 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde ikinci kez taciz şoku yaşanıyor. Bu kez hedefteki isim müdür yardımcısı M.D.

Antalya 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde rehberlik öğretmeninin öğrencisine "Ev tutarım, hem kızım, hem eşim olursun" taciz iddiası ardından bu kez müdür yardımcısı M.D., baş ağrısı şikayetinde bulunan kız öğrenciye "Gel masaj yapayım. Memelerin de çok küçükmüş" gibi sözlerle tacizde bulunduğu iddiasıyla açığa alındı.

"MEMELERİN DE ÇOK KÜÇÜKMÜŞ"

Muratpaşa İlçesi'nde bulunan 75'inci Yıl Cumhuriyet Lisesi, ikinci taciz iddiasıyla sarsıldı. Rehberlik öğretmeni M.S.'nin bir kız öğrenciyi taciz etmesiyle gündeme gelen lisede bu kez okulun müdür yardımcısı evli M.D.'nin bir kız öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldü. Şiddetli baş ağrısı şikayetiyle müdür yardımcısı M.D.'nin odasına giden 12'nci sınıf öğrencisi S.Z.'nin eve gitmek için izin istediği, müdür yardımcısının eve göndermediği ve "Gel başına masaj yapayım" diyerek odada kız öğrenciye masaj yapmaya çalıştığı öne sürüldü. Müdür yardımcısının, kız öğrenciyi "Memelerin de çok küçükmüş" gibi cinsel içerikli sözlerle taciz ettiği iddia edildi.

AÇIĞA ALINDI

Şikayet üzerine müdür yardımcısı M.D. açığa alındı ve hakkında idari soruşturma başlatıldı. Rehberlik öğretmeni M.S. hakkında da 11'inci sınıf öğrencisi E.T'yi taciz ettiği gerekçesiyle hem savcılık hem de Milli eğitim Müdürlüğü soruşturma açmış ve öğretmen açığa alınmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Antalya Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

Adınız Yazın ???:

onu bunu bırakın asıl tacizi kız öğrencinin arkadan resmını paylaşarak haber sitesi yapmıyor mu ???

15
2
yanıtYanıtla
Yargısız İnfaz:

Yargısız infaz etmemek lazım. Ankara da sınavdan aldıkları notu beğenmeyen 2 kız öğrenci cinsel taciz suçlaması ile öğretmenlerinin başını yaktı. Durum açıklığa kavuştu kavuşmasına ama olan öğretmenin siciline ve yediği damgaya oldu. Yine İstanbul da aynı şekilde 1 öğrenci lisede tarih öğretmenliği yapan adamın kendisine sınıf içinde bağırmasını kaldıramayıp cinsel taciz suçlamasında bulundu. Elbetteki kimse melek değil ama önce bir emin olmak lazım. Kimsenin günahını almadan önce iyice incelemek lazım.

15
0
yanıtYanıtla
öğrenci Mobil-ANDROID:

minietekli kızları savarsan okula sonu bu

9
3
yanıtYanıtla
Can Ak:

bunlar sapık bile olsalar aptal değillerdir, birinci olaydan hemen sonra bu olayın aynı lisede yaşanması bana tezgah gibi geliyor, birileri bu lisede kadroyu değiştirmeye çalışıyor, hem bu arada bu kadar kolay mı birine böyle bir iftira atmak, ya yapmamış sa, ya gerçekten bu bir tezgah ise. . .

11
0
yanıtYanıtla
O HOOOmobilWeb@haberler.com:

tabi agzi olan konuşuyor öğretmen olmayan öğrenci milletini tanımaz iftirayla tehdit edip not yukselten para isteyen zorla hocalara musallat olan yığınla öğrenci var ogretmenin elini kolunu baglarsan böyle iftiralar daha çok olur ... öğretmen sınıfta ne terbiyesizliklere maruz kalıyor bir öğretmen birde allah bilir

9
1
yanıtYanıtla
ANTALYALI:

BİLMEDİĞİN BİR OLAY HAKKINDA YORUM YAPMA, ASIL GÜNDEME GELMEMİŞ DAHA NE OLAYLAR VAR O OKULDA, OKULUN TÜM KADROSUNU DEĞİŞTİRECEKSİN

yanıt0
yanıt0
göktürkmobilWeb@haberler.com:

Tamam anladık velevki böyle bir durum olmuş. Devlet gereken soruşturmayı yapar. Ancak okulu reklam etmeye ne gerek var. Bir kişi bir halt yediyse diğer öğretmenlerin, öğrencilerin ,velilerin suçu ne

8
2
yanıtYanıtla
mehtapMobil-ANDROID:

şerefsiz dolu ortalık ..

7
3
yanıtYanıtla
sinan:

13 18 yaş arası kızlar aman dikkat edin böyle sapıklara ailenize söyleyin korkmayın kimbilir neleri vardır söylemiyorlar

8
1
yanıtYanıtla
SamsunBafra:

Zamane gençlerine güvenim yok. ALLAH kuru iftiradan saklasın.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title