Haberler

Antalya'da Aktarmasız Ulaşım Dönemi Başladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalılara müjdesini verdiği aktarmasız ulaşım dönemi başladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Antalyalılara müjdesini verdiği aktarmasız ulaşım dönemi başladı. Antalyalılar özellikle kırsal bölgelerden hastanelere, otogara ve kent merkezine tek araçla ulaşabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte aktarmasız ulaşım dönemini başlattı. Antalyalılar istediklere yere tek otobüs ile gidebilecek. Çok az hatta teknik nedenlerle aktarma yapılacak. Teknik nedenler ile aktarma yapılmak zorunda kalan hatlar ise yüzde yirmiyi geçmeyecek. Bu hatlarda da en fazla bir aktarma yapılacak.

AKTARMASIZ ULAŞIM BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Antalya'nın kırsal kesiminden merkeze hastanelere otogara yeni yaptığımız düzenleme ile bütün vatandaşlarımızın aktarmasız bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Bugünden itibaren Antalyalı vatandaşların yüzde 80'ni aktarmasız ulaşımla kentin doğusundan batısına ulaşabilecek. Bazı hatlarda yüzde 20'sini geçmeyecek şekilde teknik nedenlerle en fazla bir araç değişimi söz konusu olacak. Geçmişte olduğu gibi çok kısa mesafelerde iki ya da 3 araç değiştirmek zorunda kalınmayacak" dedi.

Yerel seçim çalışmaları sırasında Antalyalılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den aktarmalı ulaşım dönemini bitirmesini istemişti. Türel'in ziyaret ettiği Toptancılar halinde çalışan bir kadın "senden tek bir şey istiyorum. Aktarmalı ulaşımı kaldır. Özellikle ihtiyarlarımız tek başına hastaneye gidemiyor. Bir yerden bir yere gitmek için 3 otobüs değiştiriyoruz. Bunu istiyorum. Başka da bir şey istemiyorum" demişti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title