Haberler

Antalya'da 70 Yaşındaki Katil Zanlısı İçin Özel Ekip

Antalya'da, eski eşini sokakta bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 70 yaşındaki katil zanlısının yakalanması için özel ekip kuruldu.

Antalya'da, eski eşini sokakta bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 70 yaşındaki katil zanlısının yakalanması için özel ekip kuruldu.

Alınan bilgiye göre, Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2423. Sokak'ta Muazzez T'nin (61) 19 Ağustos'ta bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, maktulün eski eşi Muammer T'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Katil zanlısının yakalanması için özel ekip kurulurken, polisler olay yeri yakınlarında ve Muammer T'nin kaçış güzergahındaki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

44 yıl evli kalan çiftin oğulları Erdinç T, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı turizm sektöründe çalıştığı Manavgat ilçesinde öğrendiğini anlattı.

Katil zanlısı babasının emekli işçi olduğunu belirten Erdinç T, "Babam, annemi boşandığı için öldürdü. Annem bir yıl önce boşanma davası açtı, üç ay önce de resmen boşandılar. Annemin evrakı henüz nüfus müdürlüğüne ulaşmadığı için resmiyette soyadı değişmemişti." dedi.

Erdinç T, annesinin babası tarafından katledilmesine çevredeki birçok kişinin şahit olduğunu savunarak, "Emniyet güçlerimizden katil zanlısı babamın bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyorum. Bu konuda herkesten yardım bekliyorum." diye konuştu.

Babasının, kendisi ve Antalya'da yaşayan ablasını da öldürebileceğini öne süren Erdinç T, koruma talebinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Kepez 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title