Haberler

Antalya'da 23 Mahalle Kapsama Alanına Alındı

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, internet ve cep telefonu çekmeyen yerlerin kapsama alanına alındığı bildirildi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, internet ve cep telefonu çekmeyen yerlerin kapsama alanına alındığı bildirildi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, yaptığı yazılı açıklamada Lütfi Elvan'ın seçim çalışması sırasında vatandaşların cep telefonu ve 3G internet konusundaki taleplerini seçimden hemen sonra gündemine alarak çok kısa sürede çözüme kavuşturduğunu kaydetti.

Seçim çalışmaları ve ziyaretleri sırasında 23 bölgede cep telefonu ve 3G internet problemi olduğu ve çözümü konusunda vatandaşlardan yoğun talep geldiğini belirten Sümer, açıklamasında şu bilgileri verdi:

"Sayın Bakanımızın temasları doğrultusunda, Akseki ilçemizde 4, Manavgat ilçemizde 3, Alanya ilçemizde 1, Gazipaşa ilçemizde 1, İbradı ilçemizde 2, Gündoğmuş ilçemizde 6 ve Kumluca ilçemizde 2 olmak üzere 19 bölgemiz cep telefonu ve 3G internet kapsamına alındı. Kalan 4 mahallemizle ilgili çalışmalar devam ediyor ve Ağustos ayından itibaren 23 mahallenin tamamı internet ve cep telefonu ağına kavuşmuş olacak."

Sümer, partisinin bir hizmet partisi olduğunu, halkın yıllardır özlemini duyduğu hizmetlere AK Parti ile kavuştuğunu bildirdi.

Sümer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında milli geliri 25 bin dolara çıkmış, büyük ve güçlü Türkiye hedeflerine ulaştıracak siyasi kadrolar da AK Parti'dedir. Biz 'Ne aldanan olacağız ne aldatan olacağız' dedik. Yapamayacağımız hiçbir sözü halka vaat etmedik. Yapabileceğimiz hizmetleri de en kısa zamanda yerine getirdik. İşte bu yüzden AK Parti bir hizmet partisidir. Muhalefetten önce verdiğimiz sözlerin takipçisi ben olacağım"

Kaynak: AA / Yerel

Rıza Sümer Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title