Haberler

Antalya'da 12 Ayrı Olaya Karışan 35 Kişi Yakalandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, hırsızlık, bıçakla yaralama, kapkaç ve kumar oynama imkanı sağlama olaylarına karışan 35 kişi yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri "Hırsızlık, kapkaç, kasten yaralama, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama olayları ile ilgili ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında 3 hırsızlık olayından 3 kişi, 1 bıçakla yaralama olayından 1 kişi, 1 kapkaç olayından 1 kişi, 7 ayrı kumar oynanması için yer ve imkan sağlama olaylarından 30 kişi yakalanmıştır" denildi.

Muratpaşa ilçesinde gerçekleşen asayiş operasyonlarında, 1 motosiklet, 20 televizyon ile çeşitli ev araç ve gereçleri, 7 tombala makinesi, 7 kamera, 961 tombala kartı, 630 plastik top, 11 bin 400 tombala pulu ele geçirildi.

Açıklamada, kumar oynayan 308 vatandaşa da toplam 58 bin 212 TL idari para cezası kesildiği, kumar oynanan 7 iş yerinin zabıta tarafından mühürlendiği ifade edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title