Haberler

Antalya-Cinayet Şüphelisi Otogarda Yakalandı

Kurşunlanan evde 17 yaşındaki kız öldü, anne ve baba yaralı (EK)CİNAYET ŞÜPHELİSİ OTOGARDA YAKALANDIAntalya'nın Serik İlçesi'nde tabancayla 17 yaşındaki Kadriye Polat'ı öldürüp, babası 57 yaşındaki Mehmet Polat ile annesi 52 yaşındaki Nesrin Polat'ı ağır yaraladıktan sonra kaçan cinayet şüphelisi 20 yaşındaki Şahin K., Manavgat'ta yakalandı.

Kurşunlanan evde 17 yaşındaki kız öldü, anne ve baba yaralı (EK)

CİNAYET ŞÜPHELİSİ OTOGARDA YAKALANDI

Antalya'nın Serik İlçesi'nde tabancayla 17 yaşındaki Kadriye Polat'ı öldürüp, babası 57 yaşındaki Mehmet Polat ile annesi 52 yaşındaki Nesrin Polat'ı ağır yaraladıktan sonra kaçan cinayet şüphelisi 20 yaşındaki Şahin K., Manavgat'ta yakalandı. Şahin K., Manavgat Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Adana'ya gitmek için bindiği otobüste jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma eşliğinde Serik'e getirilen cinayet şüphelisinin Kadriye Polat'la evlenmek için ailesinden istediği, ancak ailenin karşı çıktığı belirtildi. Bugün saat 03.00 sıralarında kızın babası Mehmet Polat ile görüşmek için eve gelen Şahin K.'nın çıkan tartışma sonrası yanında getirdiği kendisine ait ruhsatsız tabancayla Kadriye Polat ile anne ve babasının başına ateş ettiği kaydedildi. Olay sonrası Şahin K.'nın evin yanındaki portakal bahçesinden kaçarak uzaklaştığı belirtildi. Olay yerinde bulunan ayakkabıların da Şahin K.'ya ait olduğu kaydedildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma kapsamında Şahin K.'nın ağabeyi H.K. ile dayısının oğlu A.G.'yi de gözaltına aldı. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Polat Manavgat Antalya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title