Haberler

Antalya Camiye Giderken Otomobil Çarptı

Camiye giderken otomobil çarptıANTALYA'da yolun karşısına geçmek isteyen 70 yaşındaki Ali Çetin, İdris Özdemir'in kullandığı otomobilin çarpması sonucu başından ve bacaklarından yaralandı.

Camiye giderken otomobil çarptı

ANTALYA'da yolun karşısına geçmek isteyen 70 yaşındaki Ali Çetin, İdris Özdemir'in kullandığı otomobilin çarpması sonucu başından ve bacaklarından yaralandı.

Muratpaşa İlçesi Konuksever Mahallesi'nde oturan Ali Çetin, namaz kılmak için saat 15.00'da Karşıyaka Mahallesi'ndeki camiye gitmek istedi. Gazi Bulvarı'ndan karşıya geçmeye çalışan Ali Çetin'e, İdris Özdemir yönetimindeki 07 DN 951 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya fırlayan sonra aracın ön camına düşen Ali Çetin, oradan da yola savruldu. Aldığı darbelerle başından ve bacaklarından yaralanan Ali Çetin'e ilk müdahale, olay yerine gelen polis ve sağlık görevlilerince yapıldı. Ambulansla hastaneye götürülen Çetin, tedaviye alındı.

Yara almadan kurtulan İdris Özdemir ise ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Ali Çetin 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title