Haberler

Antalya Büyükşehir'in minikleri Kızılay Haftasını kutladı

Güncelleme:

Büyükşehir ­Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi, okul öncesi eğitimi alan çocuklara Kızılay sevgisini aşılamak üzere anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Çocukların kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlerle gelişimlerini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası ile 3 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi'nde velilerin de katıldığı renkli bir etkinlik düzenledi.

Minik yüreklerde Kızılay sevgisi

Merkezde okul öncesi eğitim alan öğrenciler, önce Kızılay ile ilgili şiir okudu, ardından "En Zor Anımızda Kızılay Yanımızda" isimli drama etkinliğini gerçekleştirdi. Bir afet sonrasında yaşananların sergilendiği etkinlikte, yaralıları ve doktorları canlandıran öğrenciler, velilerden büyük alkış aldı. Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi yetkilileri, etkinlikle kötü günlerde zorda kalanların en yakın dostu olan Kızılay'ı çocuklara anlatarak, Kızılay sevgisini aşılamayı amaçladıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haşim İşcan 29 Ekim Kızılay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title