Haberler

Antalya Büyükşehir'den Dijital Takip

Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesiyle birlikte vatandaştan gelen talep ve yapılan yatırımları yakından takip etmek için iş takip performans programını geliştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesiyle birlikte vatandaştan gelen talep ve yapılan yatırımları yakından takip etmek için iş takip performans programını geliştirdi.

Hizmeti muhtarların parmak ucuna götüren MUBİM sistemi ile Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi şimdi de tüm yatırımlar, belediyenin rutin çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikayetleri anlık olarak takip etme imkanı sunan İş Takip Performans Programı'nı geliştirdi. İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın ortak çalışması ile hayata geçirilen İş Takip Performans Programı için hizmet içi eğitim verildi. Program hakkında bilgi veren İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, "Belediyemizin artan hizmet sınırları ile bütün Antalya'ya hizmet vermeye başladık. Kısa zamanda hizmet vermek için koordinasyon çok önemli. Bizde Başkan Menderes Türel'in talimatı üzerine ilgili birimlerle çalıştık. Geliştirdiğimiz program bize zamandan tasarruf ettirecek" dedi.

Personele detaylı bilgi verilen program sayesinde artık bütün işler tek tuş ile öğrenilebilecek. Bir işin başlamasından bitimine kadar bütün süreç programdan görülebilecek. İşin takibini yapan personel, internetten işin durumunu görebilecek. Gerekli görüldüğü zaman son durumu ile ilgilide fotoğraf ve bilgi yüklenebilecek. Programda, iş tamamlanmadığı sürece işlem açık görünecek, tamamlanınca sistem kapanacak. En kısa zamanda vatandaşa hizmet vermek için çalışan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımların ve taleplerin neler olduğunu ve hangi aşamada olduğunu sistem üzerinden takip edebilecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title