Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Spa Ve Plaj Giysileri Kursu

Güncelleme:

Meslek edindirme kurslarıyla, binlerce Antalyalıyı iş ve meslek sahibi yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni dönemde uygulamaya koyduğu farklı meslek kurslarıyla dikkatleri çekiyor.

Turizm cenneti Antalya'nın iş ihtiyaçlarına göre belirlediği kurslarda artık spa uygulamaları, plaj giysi dikim ve tasarımları ve android ile mobil programlama gibi yeni dersler de öğretilecek.


Türkiye'nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından biri olan Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (ASMEK), yeni öğretim yılında Antalyalıların ilgisini çekecek farklı meslek dallarını bünyesine ekledi. Kurslarda, turizm sektöründe çok tercih edilen spa uygulamaları, plaj giysi dikim ve tasarımları, android ile mobil programlama gibi yeni dersler öğretilecek.

10 Ekim Cumartesi günü başlayacak mesleki eğitim kurslarında Antalyalıların ilgisini çekecek, mesleki eğitimlerine ve gelişimlerine katkı sağlayacak birbirinden farklı alanlar bulunuyor. ASMEK'in bu dönem faaliyete aldığı kurslar şöyle…

Temel Bilgisayar Okur-Yazarlığı, Kadın Plaj Giysileri Dikimi, Stilist Eğitimi, Overlok Makineci, Reçme Makineci, Spa Personel Eğitimi, Ağ Sistemleri Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Bilgisayar Doküman Hazırlama, Ön Muhasebe. Kursların arasında ANDROİD ile Mobil Programlama Geliştirme ve Uyum Eğitimi ile Dinamik İnternet Programcılığı PHP Geliştirme ve Uyum Eğitimi kayıtları yoğun ilgi gören kurslar arasında.


Mayo, bikini pareo dikip, android uygulama programlarını öğrenecekler


Her yaştan Antalyalının ilgi gösterdiği meslek kurslarında en büyük ilgiyi ise bu yıl ilk kez açılan plaj elbiseleri dikim ve tasarım kursları görüyor. Özellikle kadınların tercih ettiği kursta; plaj elbisesi, pareo, şort, mayo ve bikini gibi ürünlerin üretimine yardımcı eleman yetiştirilecek. Kurslarda üretilen ürünler ise ASMEK bünyesindeki Lara, Düdenpark, Sarısu, Uncalı ve Şarampol Kapalıyol satış ofislerinde tüketicilere satışa sunularak, kursiyerlerin gelir elde etmeleri de sağlanacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title