Haberler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel Açıklaması

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dim Barajı üzerine mini boğaz köprüsü yapacaklarını söyledi.

Alanya Dim Vadisi'nde yer alan Akçatı, Uğurlu, Bucak, Bıçakçı, Üzümlü, Öteköy, Taşbaşı, Dim Alacami, Gümüşkavak, Kuzyaka ve Yalçı mahalleleri muhtarlarının ziyaret ettiği Türel, ilçe hizmet birimleri ve Türkiye'ye örnek olan Muhtarlar Bilgi Merkezi'nin (MUBİM) önemine değindi.

Türel, muhtarların artık çay içmek için belediyeye geldiğine dikkati çekerek, "Önümüzdeki günlerde Ak Köprü için bir temel atma programı düzenleyeceğiz. Ak Köprü proje bakımından çok ayrı bir köprü olacak. Bölgedeki ulaşımın yanı sıra görünümü ile de bölgenin cazibesini artıracak. Kısacası Dim Barajı üzerine mini bir boğaz köprüsü yapacağız" dedi.

Muhtarlar da mahallelerine yapılan yatırımlar ve planlanan Ak Köprü için Türel'e teşekkür etti.

Muhtarlar adına konuşan Akçatı Muhtarı Mustafa Güven, şunları kaydetti:

"Dim Vadisi'nde 12 mahallemiz var. Buralara bugüne kadar altyapı konusunda istediğimiz yatırımları yaptınız. Ayrıca Dim Barajı yapıldıktan sonra bu mahalleler arasındaki ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Öğrenciler okula gitmek için 40-50 kilometre yol gitmek zorunda kalıyordu. Ak Köprü'yü yapma konusunda aldığınız karar ve temel atılacak noktaya getirmeniz, bizi son derece memnun etti. Bu nedenle bölgedeki 12 mahalle adına size teşekkür ediyoruz."

Uğurlu Muhtarı Ahmet Sarı ise muhtarlar adına Türel'e Türk bayrağı tablosu hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Menderes Türel Antalya Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title