Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6)

Foto.MURATPAŞA Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı, bir haftaya yayılan etkinliklerle kutladı.

Foto: Hakan Tütüncü portre, toplantı genel

===

Muratpaşa, 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladı

MURATPAŞA Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı, bir haftaya yayılan etkinliklerle kutladı. Programın son etkinliği Muratpaşa Belediyesi ile Kızılay Muratpaşa Şubesi işbirliğinde Kent Meydanı'nda düzenlendi. Zeybekten tangoya, cimnastikten Kafkas danslarına kadar uzanan geniş bir yelpazede sunulan dans gösterileri, büyük beğeni topladı.

Vatandaşların Türk bayraklarıyla eşlik ettiği gösterilerde, dans grupları büyük alkış alırken, iki minik dansçının cha cha ve salsa dansı beğeniyle izlendi. Akdeniz Üniversitesi Kafkas Halk Dansları Topluluğu'nun kalabalık bir ekiple sunduğu yöresel dans gösterisi ise izleyenlere muhteşem bir dans ziyafeti yaşattı. Dansların coşkusu ile eğlenen Antalyalılar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, Kent Meydanı'nda bu tür organizasyonların daha sık yapılması istedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Dans topluluğu fotosu

===

Otomobilden kaçak sigara çıktı

ALANYA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine durdukları otomobilde yaptıklar aramada 5 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Alanya'ya gümrük kaçağı sigara getirileceği ihbarını alan polis, Tosmur Beldesi Alantur mevkisinde dün gece uygulama noktası oluşturdu. Ekipler, 33 BR 349 plakalı otomobili kontrol noktasında durdurarak arama yaptı.

Otomobilin bagajında ve arka koltuğunda 5 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 33 yaşında İlhami Y. gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan İlhamı Y, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen sigaralar ise Alanya Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Sigaralardan

===

Alanya'da uyuşturucu operasyonu

ALANYA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahıslara yönelik yaptığı uygulamada, 468 gram esrar maddesi ele geçirdi. Tosmur Beldesi'nde yapılan kontrol sırasında durdurulan Ali İhsan Ö.'nün üst aramasında 339 gram esrar ele geçirildi. Hacet Mahallesi'nde, Mithat Y.(32) ve N.M.'nin (13) üst aramasında 95 gram esrar ele geçirildi. Eşraf Kahvecioğlu Caddesi'nde yapılan kontrollerde ise durdurulan 07 NM 238 plakalı otomobilde yapılan aramada 34 gram esrar ele geçirildi. Otomobildeki Zeki Ö. (26), Fırat Aç (26), Ercan Yç (21) ve Süleyman E.(28) gözaltına alındı. Ele geçirilen esrar maddesine polis el koyarken, haklarında işlem yapılan şüpheliler savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Şüphelilerin yakalanmasında

===

Mehmet ve Koray coşturdu

KEMER Belediyesi tarafından Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında konser düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde O Ses Türkiye Yarışması finalistleri Mehmet Yenigün ve Koray Polat, sahneye çıktı. Konseri, Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, belediye meclis üyeleri de izledi. Mehmet ile Koray, seslendirdikleri Türkçe ve Rusça şarkılarla dinleyenleri coşturdu.

Konsere 10'uncu Yıl şarkısıyla başlayan ikili, yabancı şarkılara da yer verdi. Konsere, ilçede tatil yapan turistler de yoğun ilgi gösterdi. Meydanı dolduran yaklaşık 300 kişi, ikilinin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi. Belediye Başkanı Mustafa Gül, yaklaşık iki saat süren konser sonunda Mehmet ve Koray'a çiçek verdi. Başkan Gül, Kemerlilerin bayramını kutladı.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Konserden fotolar

=== - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Muratpaşa 19 Mayıs Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title