Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.burs verirken, kafasına geçirdiği Milli Piyango şapkasıyla da şans dağıttı.

Foto: Mahmut Varol eski kadroyu gösterirken ve boydan Mehmet Özdilek fotosu

===

Hayırsever işadamı engelli sporculara bir gecede 20 bin TL, 3 sporcuya iş, 1 sporcuya

burs verirken, kafasına geçirdiği Milli Piyango şapkasıyla da şans dağıttı.

Engelliye büyük destek

ANTALYA'yı Ampute Futbol Birinci Ligi'nde temsil eden ve çoğunluğu Güneydoğu gazisinden oluşan Öz Antalya Engelliler Spor Kulübü için Kazan Restoran'da moral yemeği verildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in de gelerek sporcuları tek tek kutladığı yemeği düzenleyen Antalyalı işadamı Ahmet Sakızoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Antalya'dan ekmeğimi kazanan herkesin engellilere kucak açması gerektiğini söyleyen Sakızoğlu, "Engel art niyetli beyinlerde ve kalpte olmasın. Eğer engel düşüncede ve kalpte olursa işte o zaman engelli bir dünyada yaşamış oluruz. Bence burada bulunanlar engelleri çoktan aştı" dedi.

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Ligde oynadığı 6 maçın tümünü kazanan ve liderlik koltuğunda oturan takıma 20 bin TL bağışta bulunan Ahmet Sakızoğlu, ayrıca 3 sporcuya istihdam ve Adalet Yüksekokulu'nda okuyan takımın kalecisi Halim Okutan'a da burs sözü verdi. Ardından Milli Piyango şapkasını başına geçiren Sakızoğlu, tüm takıma Milli Piyango bileti çektirdi. Sporcular da işadamının bu desteğine karşılık şampiyonluk kupası sözü verdi. Önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele etme sözünü alan Ahmet Sakızoğlu, yeni sezonda kulübe büyük bir sürpriz yapacağını belirtti. Sakızoğlu Grup olarak, Antalya Altın Portakal Film Festivali ile Sümerspor'un da sponsorluğunu yapan Ahmet Sakızoğlu, Kütahyaspor'un da fahri başkanlığını yürütüyor.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplu foto, Milli Piyango bileti çektirirken ve çiçek verilirken

===

Anlamlı ziyaret

TÜRKİYE Tekerlekli Sandalye Basketbol 2'nci Lig A Grubu'ndaki başarılı temsilcimiz Akdeniz Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkan vekili Hakan Sun ve Antalya Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Soner Yasak, spordan sorumlu Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Sun ve İl Temsilcisi Yasak, Vali Yardımcısı Balcıoğlu'na kulübün flaması ve rozetini vererek katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yasak, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Antalya'yı başarıyla temsil ettiklerini, ayrıca ampute takımının da aynı başarıyla mücadele verdiğini söyledi. Yasak, engelliler konusunda son derece duyarlı olan ve engelli sporculara katkı sağlayan başta Antalya Valisi Ahmet Altıparmak olmak üzere, spordan sorumlu Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu'na ayrı ayrı teşekkür etti. Balcıoğlu da engelli sporcuların her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

ANTALYA (DHA)

Foto: Ziyaret fotosu

===============

Kortların prensesi

ANTALYA Yeditepe Koleji 5'inci sınıf öğrencisi Begüm Demir, Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nün (ATİK) organize ettiği ATİK Acıbadem Tenis Turnuvası'nda, başarılarıyla göz doldurdu. Demir, yüksek katılım oranı nedeniyle büyük çekişme içinde geçen turnuvada rakiplerini tek tek yenerek 10 yaş kızlar kategorisinde birinci gelerek büyük başarı elde etti. Okulunun gurur kaynağı olan Begüm Demir'e, okul yönetimi tarafından başarı belgesi verildi. Begüm Demir, "İyi bir tenisçi olmak için var gücümle çalışacağım" dedi.

Foto: Begüm Demir başarı belgesiyle

===============

'Alanyaspor için el ele' projesine son destek Avsallar Belediyesi'nden geldi. Başkan Hüseyin

Enver Görgülü kulüp adına 500 adet kombine kart satarak geliri kulüp yönetimine teslim etti.

Kombine Kart'a destek sürüyor

ALANYASPOR Yönetim Kurulu'nun başlattığı 'Alanyaspor için el ele' adlı projeye Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü'den de destek geldi. Futbol sezonu başından bu yana toplam 500 kombine kart satan Görgülü, kartlardan elde edilen geliri Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teslim etti. Alanyaspor Kulübü'ne geçen yıl da destek verdiğini belirten Görgülü, "İyi bir futbolsever olduğumu düşünüyorum. Bu nedenle Alanyaspor için geliştirilen bu projeye destek vermekten de onur duyuyorum. Ancak asıl olan sabit gelir kaynakları oluşturmaktır. Bunun için Avsallar'da bir proje geliştirmek için çalışma yapacağım" dedi.

'Alanyaspor için el ele' adlı projeye en fazla destek verenler arasında Okurcalar, Türkler, Cikcilli ve Tosmur Belediyeleri yer aldı. Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk 500 kombine kart satarak gelirini kulübe gönderdi. Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu, Cikcilli Belediye Başkanı MHP'li Kerim Ertekin ve Tosmur Belediye Başkanı Ak Partili Musa Özdemir de kombine kart satarak Alanyaspor'un projesine destek oldular. Alanya, Oba, Kestel, İncekum, Mahmutlar, Kargıcak, Payallar ve Konaklı Belediyesi ise kombine kart satışlarını sürdürüyor.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Mevlüthan Çavuşoğlu - Hüseyin Enver Görgülü - Hasan Çavuşoğlu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Nazım Balcıoğlu Avsallar Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title