Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, esnafın, eskiden olduğu gibi pazar günleri tatil yapabilmesi için AVM'lerin pazar günleri kapatılması gerektiğini belirterek, bu konuda kanuni düzenleme istedi.

Foto: İl Genel MEclisi

===

AVM'ler pazar günleri kapatılsın

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, esnafın, eskiden olduğu gibi pazar günleri tatil yapabilmesi için AVM'lerin pazar günleri kapatılması gerektiğini belirterek, bu konuda kanuni düzenleme istedi.

DÖŞEMEALTI Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) yönetimi, bu haftaki perşembe kahvaltısında Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) yöneticileri ve AESOB'a bağlı esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, AVM'ler nedeniyle esnafın yaşadığı sıkıntılar ele alındı. Antalya'da kent merkezinde AVM'lerin mantar gibi çoğaldığından yakınan Gültekin Gencer, konuyla ilgili yasa olmadığı için şehir merkezindeki AVM'ler nedeniyle esnafın çok zor durumda kaldığını kaydetti.

AVM'lerin pazar günleri de açık olmasını eleştiren Gültekin Gencer, esnafın eskiden pazar günleriyle dini bayramlarda işyerlerini kapatarak tatil ve bayramı yaşadığını hatırlattı. Gencer, bugün ise AVM'ler nedeniyle esnafın pazar günleri ve bayramlarda da işyerlerini açık tutmak zorunda kaldığından yakındı. Gencer, pazar günleri ve dini bayramlarda halkın AVM'lere gitmesi yüzünden de geleneklerin unutulduğunu dile getirdi. Gencer bazı Avrupa ülkelerinde, AVM'lerin pazar günleri kapatıldığına işaret etti.

AVM'lerin pazar günleri ve dini bayramlarda kapatılması için AESOB işbirliğiyle bir hareket başlatılması önerisinde bulunan Gencer, Antalya'nın bu konuda öncülük edebileceğini belirtti. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, başta inşaat sektörü olmak üzere Çin'den ithalat yapanlara seslenerek, "Çin'den aldığınız her şeyi Antalya Organize Sanayi'de bulabilirsiniz" diyerek, Antalya'da iş yapanlara Antalya'dan alışveriş yapmaları çağrısında bulundu.

BİRLİKTELİK ÇAĞRISI

Döşemealtı'nın çok kısa sürede ciddi yol kat ettiğini belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok da, bölgenin yatırıma en müsait yer olduğunu kaydetti. Sevimçok, Antalya'da ortak hareket edilmesi konusunda sıkıntı yaşandığından söz ederek, "Amaçlarımız aynı, fakat biraraya gelemiyoruz. Bu tür işbirliklerinin geliştirilmesine hazırız" dedi.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Gültekin Gencer, Sevimçok'a plaket verdi, esnaf temsilcileri ve DÖSİAD üyeleri bir arada

--- KUTU ---

İKİ ÜLKEDE İŞ FORUMU

DÖSİAD Başkanı Gencer, bölge ekonomisinin geliştirilmesi, ihracatın artırılması gibi hedefler doğrultusunda daha önce İtalya, Lübnan, Gürcistan'a yaptıkları iş gezilerini hatırlatarak, 21 Ekim'de Irak-Erbil'de, 27 Kasım'da ise Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de iş forumu gerçekleştirileceğini duyurdu ve Antalyalı işadamları bu ülkelerindeki iş forumlarına katılmaya çağırdı.

===

GÜNLÜ

Sinema resitali başlıyor

ANKARA Devlet Konservatuarı öğrencilerinin, 1953 yılında tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu'na yaptıkları bir gezinin ardından antik tiyatroda düzenlenen konserler ve tiyatrolarla temelleri atılan ve 1963 yılında festivale dönüşen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl 49'uncu defa sinemaseverlerle buluşacak. Sunuculuğunu İclal Aydın ve İlker Aksum'un yapacağı geceyle kapılarını açacak festivalde ödül gecesi Ali Sunal'a emanet edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, yarın (Cumartesi) 49'uncu kez sinemaseverlerle buluşacak. 'Mizah, Muhalefet ve Demokrasi' temasının işleneceği festivale sayılı gün kala Altın Portakal'ın merkez üssü, galaların, açılış ve kapanış gecelerinin düzenleneceği Antalya Kültür Merkezi ve Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde hazırlıklar tamamlandı.

Yarın saat 12.00'de Rofife Rotary Film Festivali Ödüllü Filmler Seçkisi gösterimiyle başlayacak festival için Türk sinemasının ünlü isimleri bu günden kente gelmeye başlayacak. Festivalin ilk konukları arasında 49'uncu Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Özel Ödül'e değer görülen İlyas Salman yer alacak. Yarın ise Türk ve dünya sineması Antalya'ya akacak.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri başkanı Hülya Avşar, uluslararası jürinin başkanı Macar Yönetmen Istvan Szabo, Altın Portakal'a 15 yıl aradan sonra katılan ve festivalde 'Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü' takdim edilecek Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray yarın Antalya'ya gelecek. 49'uncu festivalin en iyileri 12 Ekim Cuma günü düzenlenecek törende açıklanacak. Festivalin kapanış gecesinin sunuculuğunu Ali Sunal yapacak.

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Türkiye'nin ilk sağlık ve spor turizm fuarı Antalya'da

Anfaş Hetex 4. Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı ile Anfaş Spor Turkey Spor Turizmi Fuarı, 1-3 Kasım'da Antalya Expo Center'da düzenlenecek.

Türkiye'nin tek sağlık, spor turizmi fuarı olan Anfaş Hetex ve Spor Turkey Fuarı ile ilgili Dedeman Otel'de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, 140 firmanın stant açacağı fuarın 3 gün süreceğini ve 15 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini söyledi.

Çalık, fuarın aylar öncesinden başlatılan tanıtım faaliyetleri kapsamında Anfaş ekibinin Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, İngiltere ile Almanya'da sektör mensupları, sektörel kurum, kuruluş ve odalarla birebir görüşmeler gerçekleştirdiğini kaydetti.

Fuara Azerbaycan Sağlık ve Turizm Bakan Yardımcıları, Azerbaycan Golf Federasyonu yetkilileri, Kazakistan Acenteler Birliği, Avrupa-Türkiye Sağlık Elemanları Federasyonu, Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan SPA Birliği yöneticilerinin de katılacağını belirten Çalık, ikili iş görüşmeleri programı için de bu yıl fuarın internet sitesinde özel bir panel açıldığını dile getirdi.

Çalık, 25 civarında ülkeden gelecek sağlık ve spor turizmi temsilcisi firma, doktor ve sigorta şirketleri, asistans firmaları, acenteler, klinik sahipleri ve dernek başkanlarından oluşan ziyaretçi heyetlerinin 140'ın üzerinde katılımcı firma ile yaklaşık 2 bin 200 iş görüşmesi yapmasının beklendiğini anlattı.

Antalya Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin de Antalya'nın spor ve sağlık turizmine yönelik tesisleriyle marka bir şehir olduğunu dile getirdi. Antalya'nın İstanbul'un ardından en çok özel hastanenin yer aldığı şehir olduğunu vurgulayan Bilgin, marka haline dönüşen özel hastanelerin yanı sıra kamu hastanelerinin de başarısına dikkati çekti.

Antalya'ya kış aylarında futbol takımlarının kamp çalışması için geldiklerini aktaran Bilgin, bölgeye gelen sporcuların her türlü tetkik ve ölçümlerini yapacak tesisler oluşturmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplantı katılımcılarından foto

===

Hayvanları Koruma Günü'ne buruk kutlama

Veteriner Hekimler Odası Antalya Şubesi ile Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Antalya Şubesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yaptıkları açıklamada, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklikler yapılmasını öneren tasarıya tepki gösterdi.

Veteriner Hekimler Odası (VHO) şube binasında gerçekleştirilen toplantıda VHO Şube Başkanı Muammer Saygılı, kanunda yapılmak istenen değişikliği kabul edilemez gördüklerini söyledi. Tasarı nedeniyle buruk ve üzgün bir Hayvanları Koruma Günü geçirdiklerini aktaran Muammer Saygılı, tasarıdaki bazı maddelerin hayvan haklarını kötüleştireceği endişesi taşıdıklarını ifade etti. Tasarıda yer alan sahipsiz hayvanların bakımevlerinde toplanması, buralarda yer kalmadığında doğal hayat parklarına alınmasıyla ilgili maddenin amacına uygun olmadığını savunan Muammer Saygılı, "Bu maddenin tasarıdan çıkarılmasını talep etmekteyiz. Bu maddeyi kabul edilemez görüyoruz" dedi.

'TASARIYI SAKINCALI GÖRÜYORUZ'

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Şube Başkanı Sevda Kıraç ise 5199 sayılı kanunda değişiklik yapılmasını öneren tasarıyı sakıncalı gördüklerini belirterek, halen yürürlükte olan yasanın gerektiği gibi uygulanmamasından dolayı yetersiz kaldığını anlattı. Yeni hazırlanan tasarıya göre 'doğal hayat parkları' oluşturulacağını ve kedi, köpek gibi evcil hayvanların buralarda yaşayacağını vurgulayan Sevda Kıraç, "Kediler ve köpekler evcil hayvanlardır. Tilki, sansar, kurt, yaban domuzu gibi yaşamlarını doğal hayat parklarında sürdürebilecek yabani hayvanlardan değillerdir" diye konuştu.

TARTIŞMAYA AÇIK ÇOK MADDE VAR

Tasarıda, hayvanlara psikolojik acı çektirmek, aç ve susuz bırakmak, aşırı sıcağa ve soğuğa maruz bırakmanın yasaklandığına dikkati çeken Sevda Kıraç, hayvanların oluşturulacak doğal hayat parklarında bütün bu olumsuzlukları yaşayacağını ileri sürdü. Tasarının tartışmaya açık çok sayıda maddesi bulunduğundan bahseden Sevda Kıraç, Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmaları sırasında sokak hayvanları konusunda saha çalışması yapmış olan deneyimli sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini belirtmelerine olanak sağlanması ve bunun sonucunda da hem hayvan severleri hem de hayvanlardan ürkenleri rahatlatacak yeni bir tasarının kanunlaşmasını dilediklerini söyledi.

Özgür ÖZTÜRK/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplantı genel, Muammer Saygılı ve Sevda Kıraç portre.

===

GÜNLÜ

DTO Genova Boat Show Fuarı'nda Türkiye'yi tanıtacak

DENİZ Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi yarın (6 Ekim) İtalya'nın Genova kentinde başlayacak Uluslararası 52. Boat Show Fuarı'nda başta Antalya olmak üzere Türk denizcilik sektörü ve su sporları ile Türk yat yapım sektörünü tanıtacak. DTO Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Erol ve Şube Müdürü Cüneyt Koşu, Genova Boat Show Fuarı'na katılmak üzere İtalya'ya gitti. Erol ve Koşu, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen Genova Fuarı'nda kurulacak 72 metrekarelik Türk standında Türk deniz turizmi ve denizcilik sektörünü tanıtacak.

DTO Şube Müdürü Cüneyt Koşu yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca sağlanan Türk standının düzenlenmesi, deniz turizmi ve denizcilik sektörünün tanıtımının DTO Antalya Şubesi tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Uluslararası Genova Boat Show Fuarı'nın dünyanın en önemli fuarlarından biri olduğunu ve her yıl bu fuara 250 bine yakın ziyaretçinin katıldığını belirten Koşu, her yıl Tanıtım için oluşturulan CD'ler, broşürler ve kitapçıklar ile diğer tanıtım bilgilerinin ziyaretçilere dağıtılacağını belirtti.

Koşu, Uluslararası 52. Genova Boat Show Fuarı'nda Türk deniz turizmi, dalış okulları su sporları merkezleri, yat yapım sektörü, mavi yolculuk rotalarını tanıtacaklarına işaret ederek, 9 gün sürecek fuarı yaklaşık 250 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiğini kaydetti. Geçen yılki fuarı 226 bin kişinin ziyaret ettiğini, 450'in üzerinde yeni yatın fuarda sergilendiğini ve toplam 700 buluşma ve toplantının gerçekleştirildiğini anlatan Koşu, ayrıca 27 ülkeden 2 binin üzerinde gazetecinin de fuarı takip ettiğini sözlerine ekledi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: DTO Başkanı Ahmet Erol ve DTO Şube Müdürü Cüneyt Koşu

===

'Pılı Pırtı Şiirler' kitap fuarında

FETHİYELİ şair ve yazar Coşkun Karabulut, 'Pılı Pırtı Şiirler' adlı yeni şiir kitabıyla Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'na katılacak. Ölüdeniz Belediyesi Kültür Müdürü şair ve yazar Coşkun Karabulut kısa, ironik şiirlerini topladığı 'Pılı Pırtı Şiirler' kitabını ilk kez Antalyalı şiir severlerin beğenisine sunacak. 6-7 Ekim tarihlerinde Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'na katılacak Karabulut, Bencekitap Yayınları standında yeni kitabını imzalayacak.

Karabulut, 86 şiirin yer aldığı, 90 sayfalık kitabı hakkında şunları söyledi: "Pılı Pırtı Şiirler benim 9'uncu kitabım. Daha önce de 6 şiir kitabım ve 2 deneme kitabım yayınlanmıştı. Özellikle kısa ve ironik şiirlerimi topladığım kitabımla ilk kez ben de Antalya'da buluşacağım. Cumartesi ve Pazar günleri şiir severleri bekleyeceğim. Hatta şunu da söylemeliyim ki şiir sevmeyenleri de bekliyorum. Gelsinler mutlaka seveceklerdir. Umarım Antalya'da başladığım imza günü uğurlu gelir."

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Kitap kapağı ve Coşkun Karabulut

===

Finike'de nar hasadı

FİNİKE'de nar hasadının başladığını duyuran Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül, üretici ve tüccarlar için iyi bir sezon diledi. Nar fiyatlarının ürün boy ve kalitesine göre değiştiğini kaydeden Bülbül, "Dalında 1 TL üzerinde değeri olan narlar var ancak ortalama fiyatın üreticimizin kaliteli bakım yapabilmesi adına 75-80 kuruşun altına inmemesi gerekir. Nar endüstriyel bir ürün de olduğu için üretim rakamları artmasına rağmen hala talep fazlası olan bir üründür ve fiyatının narenciyeye göre yüksek olması normaldir" dedi

Bu sezon Finike'de biyolojik preparat kullanımının arttığını bu nedenle nar ve narenciyede kalitenin daha yüksek olmasını beklediklerini ifade eden Bülbül, "Önceki sezonlarda nar hasadı sonrasında depo çürüklüğü oranı çok yüksek oldu. Örneğin harnup güvesi ve Akdeniz meyve sineğinin zararı hasat öncesinde gözle görülemeyebilir. Bu zarar ancak depolama esnasında veya tüketiciye ulaştığında ortaya çıkmaktadır. Bu iki zararlı ile zehir kullanmadan biyolojik mücadele yapılmaktadır."

Üreticiye, verim artışı ve ürün kalitesini artırmaya yönelik önerilerde bulanan Bülbül, şöyle devam etti: "Nardaki üretim kalitesini arttırmak için hasadın özenli bir şekilde yapılması gerekiyor. Kaliteyi sağlamada en önemli kriterler budama ve meyve seyreltmesidir. Kış ayında yapılan budamaya alternatif olarak, güneş yanıklığına maruz kalmayacak dönemde (ağustos ortasından itibaren) ve meyve seyreltmesinin ardından yapılan budama hem erkencilik hem de bir sonraki sezonda verim artışı sağlamaktadır. Bakım konusunda düzenli bir program ve bilgiye ulaşmak isteyen üreticilerimiz bizlere ulaşabilir."

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Celal Bülbül nar ağacının önünde

===

Kemerli engelliler kahvaltıda buluştu

KEMER Engelliler Derneği Başkanı Feyzullah Büke'nin önderliğinde Olbia Park Restoran'da kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Kahvaltıya engelli vatandaşlar ve ailelerinin yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, AK Parti Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Anadolu Birliği Başkanı Bedri Yalçın, Almanya Münih Engelliler Derneği Başkanı Derya Scholz, Kemer İlçe Seçim Müdürü Melek Unay da katıldı.

Dernek üyeleri ve davetliler, kahvaltının ardından müzik eşliğinde eğlendi. Anadolu Birliği Başkanı olarak etkinliğe katılan Bedri Yalçın, Almanya'dan arkadaşı olan Almanya Münih Engelliler Derneği Başkanı Derya Scholz'a Kemer'deki engellilere katkılarından dolayı teşekkür etti. Scholz'a plaketini Göynük Belediye Başkanı Topaloğlu verdi. Derya Scholz, Almanya'da bu tür derneklere olan duyarlılığın daha üst seviyede olduğunu belirterek, "Kemer için maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi. Scholz Kemer Engelliler Derneği'ne 2 tekerlekli sandalye bağışladı.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Kahvaltıdan ve plaket takdimi

===

Muhtarlara modern hizmet binası

MANAVGAT Belediyesi tarafından başlatılan 'Muhtar Evleri Projesi' kapsamında Sorgun Mahallesi'ne muhtar evi yapmak için çalışma başlattı. Daha önce Yukarıpazarcı Mahallesi'ne modern muhtar evi yaptıran belediye, 160 metrekare genişliğindeki Sorgun Muhtar Evi'nin inşaatını bitirme aşamasına getirdi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, muhtar evinin en kısa zamanda tamamlanarak teslim edileceğini söyledi.

Mahalle muhtarlarının sorumluluklarının ağır olduğuna dikkati çeken Başkan Sözen, pek çok muhtarın kötü şartlarda halka hizmet vermeye çalıştığını söyledi. Gelen talepler üzerine proje başlattıklarını kaydeden Başkan Sözen, "Yukarıpazarcı Mahallesi Muhtarlık binamızı tamamlayarak muhtarımıza teslim ettik. Şimdi Sorgun muhtar evimizi de en kısa sürede tamamlayarak teslim edeceğiz. Böylece mahalle halkımız da daha iyi şartlarda muhtarlık hizmeti almış olacak" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: İnşaattan foto, Başkan Sözen eski muhtarevinin açılışını yaparken

===

Side'de cirolar düştü

SİDE Esnaf Derneği Başkanı Mehmet Ergen, turistik beldede esnafın bu yıl yaptığı ciroda geçen yıla oranla yüzde 30 düşüş olduğunu söyledi. Turistlerin alışveriş yaparken standart hizmetlerin dışında fark aradığını belirten Başkan Ergen, 700 civarında işletmecinin bulunduğu Side Beldesi'nde esnafın eski alışkanlıklar yerine müşteri memnuniyetine önem vermesi gerektiğini vurguladı.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, satış sonrası hizmetlerini ön planda tutan turistlere farklı hizmetler sunan, müşteri odaklı çalışan esnafın azınlıkta olduğuna dikkati çeken Başkan Ergen, müşteri odaklı çalışmayan esnafın zararının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Side'ye her gün 10 bin civarında turistin giriş çıkış yaptığına değinen Ergen, çok büyük bir marka olan Side'de esnafın yeniliklere ayak uyduramadığına değindi.

Esnafın kendisini yenilemediğinden yakınan Başkan Ergen, "Günde 10 bin turistin giriş çıkış yaptığı Side'de alışveriş yapma imkanı olanların sayısının oldukça yüksek olduğuna inanıyorum. Artık güven unsuru çok önemli. Turistler farklı bir hizmet bekliyor. Standart hizmet çevremizdeki bütün turizm beldelerinde standart hizmetler zaten veriliyor. Önemli olan turistleri burada alışveriş yapmalarını sağlayacak yeni stratejiler geliştirmek" diye konuştu

Her yıl kış aylarında beldedeki esnafa yönelik eğitimler yapıldığını hatırlatan Ergen, "Manavgat Kaymakamlığı'nın büyük destekleriyle geçtiğimiz yıl kış aylarında yaptığımız eğitimleri bu yıl yine yapacağız. Eğitimlerimizi hem mağaza çalışanlarına hem de sahiplerine yönelik olacak, eğitimlerde iş hukuku, müşteri ilişkileri, halkla ilişkiler, müşteri memnuniyeti ve toplam kalite yönetimi konuları işlenecek" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Mehmet Ergen

===

Belek'te kış mesaisi

BELEK Belediyesi kış aylarında muhtemel su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur drenaj hattı çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Yusuf Mecek, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mimar Sinan ve Cumhuriyet caddelerindeki yağmur suyu drenaj hatlarının kış mevsimi gelmeden tamamlanacağını söyledi. Başkan Mecek "Drenaj hatlarının yanı sıra, elektrik enerji nakil hatlarının yer altına alınması için de çalışmalarımız devam ediyor. Hatların yer altına alınmasıyla elektrik kesintileri asgariye inerken, görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış olacağız" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Kazı çalışmaları

===

Serik'e 40 bin ton sıcak asfalt

SERİK Belediyesi cadde ve sokaklara 40 bin ton sıcak asfalt dökülmesi çalışmalarını başlattı. Belediye tarafından bir süre önce ihalesi yapılan yaklaşık 30 kilometrelik sıcak asfalt 90 gün gibi bir süre içinde tamamlanacak ve 4 milyon 500 TL'ye mal olacak. Merkez Mahalle Salı pazarı civarında sıcak asfalt çalışmasını Belediye Başkanı Mehmet Habalı başlattı.

Başkan Habalı, "Geçen yıl 20 bin ton sıcak asfalt dökmüştük. Bu yıl ise 30 kilometrelik yolu 40 bin ton sıcak asfaltla kaplayacağız" dedi. Çalışmaların 'seçim yatırımı' olarak görülmemesi gerektiğine değinen Habalı, ilçeye hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. Habalı, "Gece-gündüz sürekli çalışıyoruz. Projelerimizi tek tek halkımıza sunuyoruz. Belediye hizmet binamızın yapım çalışmaları da devam ediyor" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Asfalt çalışmaları

=== - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title