Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri

Güncelleme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantepspor karşısında alınan farklı galibiyetin büyük anlam taşıdığına dikkat çekti.

Özdilek: Bizi izlemeye devam edin

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantepspor karşısında alınan farklı galibiyetin büyük anlam taşıdığına dikkat çekti. Özdilek, Gaziantep gibi hücumu düşünen, oturmuş bir rakip karşısında atılan 5 golün ileriki haftalar ve zirve için büyük avantaj teşkil ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Zor dönemler geçirdik. Sakat oyuncuların fazla olduğu dönemlerde taşlar yerinden oynadı ve kısa süreli düşüş yaşadık. Şimdi herkes iyileşti. Antalyaspor'u yeniden zirve hesabı yapan bir takım haline getireceğiz. Gaziantepspor karşısında alınan farklı galibiyet bunun açık göstergesi. Bizi izlemeye devam edin. Antalyalı futbolseverlerin tribünden söyleyecekleri güzel şarkılar, alkışlar ve destek, bizi daha başarılı hale getirecektir. Ayrıca uzun süredir takımdan ayrı kalan Ömer Şişmanoğlu'nun golle dönmesi son derece sevindirici."

Ahmet GEVEN/ANTALYA (DHA)

Gaziantep maçında en kritik anlarda 2 net pozisyonu kurtararak takımın önünü açtı

Sammy'e büyük övgü

ANTALYASPOR'un Kamerunlu file bekçisi Sammy Ndjock, Gaziantepspor maçında 2 gol yemesine rağmen en kritik dakikalarda kurtardığı pozisyonlarla teknik heyetten büyük övgü aldı. Başarılı kaleci Sammy, Antalyaspor'un 1-0 önde götürdüğü maçın 6'ncı dakikasında Cenk'in, 7'nci dakikasında da Sernas'ın iki mutlak şutunu önleyerek takımın önünü açtı. Teknik direktör Mehmet Özdilek, Kamerunlu kaleci için şöyle dedi: "Sammy, farklı kazanılan karşılaşmanın önemli isimlerinden biri. Kamerunlu kalecimiz, 90 dakikanın en kritik bölümünde iki kurtarışla farkın gelişine ışık tutmuştur. Tebrik ediyorum."

Tita: Gollerim Sertuğ bebek için

ANTALYASPOR'un teknik kapasitesi yüksek, tecrübeli oyuncusu Tita, Gaziantepspor'a attığı 2 golü, idari menajer Servet Çavuşoğlu'nun yeni doğan bebeği Sertuğ'a hediye etti. Uzun sakatlık dönemi sonrasında eski formuna kavuşan ve Gaziantepspor karşısında 5-2'lik galibiyetin mimarları arasına adını yazdıran Tita, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Gaziantep maçı öncesi aldığımız bir haberde Servet'in bebeği olduğunu öğrendim. Bu maçta gol atacağıma inanıyordum. Kampta da 'Sertuğ bebek için gol atacağım' dedim. Sertuğ için bir değil, iki gol attım. İkisini de Sertuğ bebeğe hediye ediyorum."

Demre zoru başardı

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Demrespor ile Kestel Belediyespor arasındaki zorlu 90 dakika, Demre Belediyespor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Demre Stadı'nda oynanan maça, iki takım da temkinli başladı. Karşılaşmanın 2'nci dakikasında soldan gelişen Demrespor atağında Feyyaz çaprazdan girdi. Kestel kalecisini de çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi: 1-0. Maçın 32'nci dakikasında gelişen Kestel atağında Sami skoru eşitledi: 1-1. Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. 67'nci dakikada Demrespor'un Senegalli futbolcusu Diabone karambolde topu ağlara gönderdi: 2-1. Karşılaşma da Demrespor'dan Özgür, Kestelspor'dan Kaptan Ali kırmızı kart gördü.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Kaş Gençlik play-off'ta

ANTALYA 1'nci Amatör Lig Batı Grubu'nda oynanan maçta Kaş Gençlikspor, Lara Eğitimspor'u 3-0 yendi. Kaş Gençlik bu galibiyetle Antalya Süper Amatör Küme'ye yükselmek için play-off maçları oynamaya hak kazandı. Kaş Stadı'nda oynanan maçı Hasan Yanık, İlker Gürsoy, Cevher Ahen hakem üçlüsü yönetti. Maçın 29'ncu dakikasında Kaşspor'dan Ali, ceza sahası içinde attığı şutla takımını 1-0 öne geçirdi.

57'nci dakikada Kaşspor'dan Murat attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. 75'inci dakikada Kaşspor Savaş'la üçüncü golü buldu. Maçta başka gol olmayınca Kaş Gençlikspor sahadan 3 puanla ayrılarak ligin bitimine bir hafta kala puanını 28'e çıkardı. Kaş Gençlik, Antalya'da yapılacak Antalya Süper Amatör Küme'ye yükselme maçlarına katılmayı garantiledi.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

Serik Hasyurt'u 2-0'la geçti

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor, pazar günü saha ve seyircisi önünde Hasyurtspor'u 2-0 yenerek, haftayı 3 puanla kapattı. İsmail Oğan Stadı'nda oynanan maçta Serik Belediyespor, ilk yarıyı Muhammet'in attığı golle 1-0 öne kapattı. İkinci yarıda kaptan Kadir'in 85'inci dakikada attığı gol maçın skorunu belirledi ve karşılaşma 2-0 Serik'in galibiyeti ile bitti.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Melekler durdurulamıyor

BAYANLAR Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, 16'ncı haftada Ankara Çankaya Belediyesi Ankaspor'u 34-30 mağlup etti. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı da evsahibi takımın 17-11'lik üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren 'Muratpaşa'nın Melekleri', sahadan 34-30 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde nağmağlup tek takım olduklarını belirten Antrenör Birol Ünsal, "Süper Lig'de hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğunu geçen sezon olduğu gibi yine kazanmak istiyoruz. Şimdi Çankaya Belediyesi maçını unutup, ara vermeden deplasmanda oynayacağımız zorlu Üsküdar Belediyesi maçına hazırlanacağız" dedi.

Foto: Maçtan enstantane - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdilek Gaziantepspor Antalyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title