Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

foto 1.Arzu Turalı zümrüt yeşili kostümüyle ışıl ışıldı.

Resimaltı

foto 1: Arzu Turalı zümrüt yeşili kostümüyle ışıl ışıldı.

Foto 2: Sahneye oryantal ve zenne ile birlikte çıkan Arzu Turalı kadınları coşturdu.

Foto 3: Türkay Moda'nın sahibi Funda Türkay ve gecenin organizatörü Azize Taşır

Foto 4: Ayşe Uysal, Dilek Yılmaz, Şerife Yılmaz, İlkay İmar, Serpil Metin, Nezihe Şanlı Yılmaz, Bilge Kaşkar, Işıl Afacan

Foto 5- 6: Mini defilede 2013 yılı abiye kreasyonunu mankenler tanıttı.

Foto 7: Fatma Göçer, Serpil Doruk, Nihal Atlıoğlu, Remziye Konyalıoğlu, Nazlı Güç

Foto 8-12: Ellerinde peçetelerle dans edip oynayan kadınlar masa aralarını piste çevirdi.

Foto 13: Gecede eğlencenin doruğa çıktığı anlarda bazı kadınlar masaya çıkıp oynadı.

===

Jandarmadan kadın

sürücülere karanfil

ANTALYA'da Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan jandarma trafik timleri kadın sürücülerin 8 Mart Dünya Kadınlar günü karanfil vererek kutladı. Konyalaltı İlçesi'nde farklı noktalarda güvenlik uygulaması yapan jandarma trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücülere karanfil hediye etti. Yol güzergahında durdurulan araçlarda bulunan kadın sürücüler ve kadın yolcular jest karşısında mutlu olurken, jandarma ekiplere teşekkür etti.

ANTALYA (DHA)

Foto: Jandarma ekipleri kadın sürücülere karanfil verirken

===

Hamilelere

özel konser

SENFONİ müziğini Antalyalılara sevdirme çabasında olan Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, özel bir projeye imza attı. Devlet sanatçısı ve Polonya Devlet Nişanı sahibi dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay'ın sahne aldığı konsere, hamile kadınlar ve çok sayıda müziksever katıldı. Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konseri, Cecillia Espinosa yönetti.

Konser sırasında doğum sancısı tutan kadınlara ilk müdahale yapılması ve en yakın hastaneye taşınması için de tam donanımlı birkaç ambulans merkez önünde hazır bekletildi. ADSO Müdürü İbrahim Sezer, gördükleri ilgiden mutlu olduklarını belirtti. Sezer, "Klasik müziğin hem hamile kadın, hem de anne karnındaki bebek açısından son derece yararlı olduğu bilimsel bir gerçek. Konserde, bebekler daha doğmadan senfoni müziğini anne karnında duymuş oldu. Bundan sonraki konserlerimize de yine hamileleri davet edeceğiz" dedi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Sahneden fotolar

===

Protokol eşleri

sergi açılışında

ANTALYA Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz'ın eşi Gülsüm Korkmaz ve protokol eşleriyle birlikte Antalya Olgunlaşma Enstitüsü'nde 'Başarılı Türk Kadınları' konulu sergiyi açtı. Antalya Olgunlaşma Enstitüsü sanat tasarımı ve grafik-fotoğraf alanı tarafından hazırlanan tarihimizde iz bırakan 'Başarılı Türk Kadınları' konulu tuval üzerine dijital baskı fotoğraf sergisinde, ilk sanatçılarımızdan Afife Jale, ilk güzellik kraliçelerimizden Keriman Halis Ece, ilk seçilmişlerden Başbakan Tansu Çiller, ilk atanmışlardan Vali Lale Aytaman'a kadar başarılı kadınlarımızın fotoğrafları yer alıyor. Sergi, 15 Mart Cuma gününe kadar açık kalacak.

ANTALYA (DHA)

Foto: Kadınların toplu ve kurdele keserken fotosu.

===

'Şiddet Siz' sergisi

AKDENİZ Üniversitesi'nin Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 'Şiddet Siz' adını verdiği karma resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'ndaki serginin açılışına Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe'nin eşi Kadriye Kurtcephe, Rektör Yardımcısı Muharrem Kılıç ve eşi Reyhan Kılıç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sadettin Sarı ile eşi Seniha Sarı ve protokol üyeleri katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ve Akdeniz Üniversitesi Kültür-Sanat Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğiyle kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için düzenlenen serginin açılışında Özden Altıparmak'a öğretim görevlisi Faruk Manici'nin, doğa kirliliğinin resmedildiği yağlıboya tablosu hediye edildi. Özden Altıparmak, sanatçıların anlamlı bir günde farklı eserlerinin sergilendiği bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kadına şiddeti işleyen 57 ressamın eserleri 17 Mart'a kadar sergilenecek.

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Açılış kurdelesi kesilirken, vali eşine tablo verilirken foto.

=== - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Arzu Turalı Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title