Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Başkan Hasan Akıncıoğlu, en yüksek ciroyu Galatasaray maçında yaptıklarını, ancak satılan bilet parasının giderleri bile karşılamadığını söyledi.

Foto: 2'nci Başkan Yılmaz ve Ergün Teber fotoları

===

Antalya spor, önce Mardan Stadı'nda, ardından Akdeniz Üniversitesi'nde oynadığı maçlarda hep zarar etti

Tribün sıfır çekti

Başkan Hasan Akıncıoğlu, en yüksek ciroyu Galatasaray maçında yaptıklarını, ancak satılan bilet parasının giderleri bile karşılamadığını söyledi.

ANTALYASPOR tribünden para kazanamıyor. Daha önce iki sezon Mardan Stadı'na taşınan ve burada giderler için üste para veren Antalya spor, Akdeniz Üniversitesi'nde de aynı sıkıntıyı fazlasıyla yaşıyor. Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda fırtınalar koparan ve Türkiye'nin gündemine oturan Antalya spor, bilet fiyatlarında indirim yapmasına rağmen beklediği taraftar desteğini bulamıyor.

Antalya spor'un, son oynadığı Eskişehir spor maçında Ceysu Maraton tribünde satılan bilet sayısı 461 olurken, kırmızı beyazlı kulübün gelir elde etmek istediği Rixos tribünü ise yeterli sayıya ulaşamadı. 5 TL'den satılan ADOPEN Kale Arkası tribün biletlerinin tamamı biterken, 30 TL olan Ceysu Maraton tribünün yarısınının bile satılmayışı Antalyalının ilgisizliğini ortaya çıkardı.

KAZANMAYI BIRAK ÜSTE PARA VERİYORUZ

Başkan Hasan Akıncıoğlu, kendilerine ait bir stadın olmamasını büyük bir talihsizlik olarak yorumlarken şöyle dedi: "Her iki statta da oynadığımız maçlarda bırakın para kazanmayı, giderleri karşılamak için üste para veriyoruz." Antalyaspor- Eskişehir spor maçında deplasman tribünü dahil toplam 2 bin 332 bilet satıldı ve 20 bin TL hasılat elde edildi.

Elde edilen hasılat, stadın masraflarının yarısını bile karşılamadı. Bu sezonki rekor ise bilet fiyatları 100, 125, 150 ve 200 TL olan Galatasaray maçında yaşandı. Bu karşılaşmada toplam 2 bin 366 bilet satıldı ve 175 bin TL hasılat elde edildi. En çok biletin satıldığı üçüncü maç ise Sivas spor karşılaşması oldu. Bu maçta toplam 2 bin 194 bilet satıldı.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Tribün fotoları

===

Akhisar maçı hazırlıkları başladı

Şimşek topbaşı yaptı

ANTALYASPOR'da 5 günlük izin dün sona erdi. Kırmızı beyazlı takım, 9 Ocak'ta deplasmanda Akhisar'la oynayacağı erteleme maçının ilk çalışmasına başladı. Antalya spor, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki kez sahaya indi. Maç sonrası ve izin dönüşü ilk idmanı hafif tutan Antalya spor, 8 Ocak'a kadar tempoyu aynı seviyede tutacak.

Foto: İdman fotoları

===

Türkler'de Muay Thai şöleni

MİNİKLER, Yıldızlar, Gençler Bay-Bayan ve Büyük Erkekler Muay Thai İl Seçmeleri, bugün Alanya Türkler Beldesi Spor Salonu'nda yapılacak. Antalya'dan seçmelere 11 sporcu ile katılan Özmek Asil Dövüşçü Spor Kulübü, 8 sporcusundan derece bekliyor. Özellikle yıldızlar kategorisinden çok ümitli olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı ve Avrupa Kick Boks Şampiyonu Mehmet Köktaş, "Amacımız önce Antalya seçmelerini kazanmak, ardından Türkiye Şampiyonası'na gitmek" dedi.

Foto: Toplu foto

===

Paşa'nın Çiğli sınavı

BÖLGESEL Amatör Ligi'nde (BAL) hedefe emin adımlarla ilerleyen Muratpaşa Belediye spor, bugün oynayacağı İzmir Çiğli Belediye spor maçının hazırlıklarını tamamladı. Geçen hafta deplasmanda Muğla spor'u 4-0 mağlup eden Muratpaşa Belediye spor, bugünkü maçtan da galibiyet bekliyor. Teknik direktör Ahmet Tilki, "İzmir Çiğli Belediye spor'u sahamız ve seyircimiz önünde mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle bitirmek istiyoruz" dedi.

Foto: Muratpaşa takım fotosu

===

Alanya'da 3 ayrılık

Turuncu yeşilli takım, beklentilerin gerisinde kalan Zeynel Yaldız, Gökhan Ünver ve Recep Yaşar ile yolları ayırdı.

ALANYASPOR yönetimi, sezon başında teknik direktör Armağan Turhan'ın kadro dışı bıraktığı, ardından göreve gelen Ali Haydar Durusoy'un kadroya dahil ettiği oyuncular arasında yer alan Zeynel Yaldız, Gökhan Ünver ve Recep Yaşar ile yollarını ayırdı. Başkan yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu, ekonomik nedenlerden dolayı bu kararı aldıklarını belirterek, "3 oyuncu da kalitesi yüksek ve her takımda oynayabilecek kapasitede. Mali anlamda birtakım tasarruflar yapmak durumundayız" dedi.

CİMBOM 3 OCAK'TA ALANYA'DA

Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren Galatasaray, devre arası kampı için Alanya'ya geliyor. Kargıcak Beldesi'nde yer alan Goldcity Turizm Kompleksi'nde 3-8 Ocak tarihleri arasında kamp yapacak olan sarı kırmızılılar, 6 Ocak Pazar günü Alanya spor ile hazırlık maçı yapacak.

BÖLGE KARMASINA 3 FUTBOLCU

Antalya'da 4-6 Ocak tarihlerinde düzenlenecek 'Bölge Karmaları Oyuncu Etkinliği'nde ise Alanya spor'dan Alper, Ege ve Mazlum, Akdeniz Bölge Karması'nda yer alacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile birlikte A Milli Takım Teknik Heyeti, Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ve Milli Takım İzleme Komitesi'nin takip edeceği organizasyonda, Avrupa Karması'nın da arasında olduğu 12 bölge karması birbiriyle maç yapacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Zeynel Yaldız, Gökhan Ünver, Recep Yaşar

===

Manavgat iddialı

BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta istikrarı yakalamak adına büyük mücadele veren Manavgat Belediye spor, bugün evinde oynayacağı Muğla maçına galibiyet parolası ile çıkacak. Teknik direktör Mustafa Akhanım, 2013'ü en iyi şekilde karşılamak istediklerini, bunun için de kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Muğla maçının son derece zorlu geçeceğine dikkat çeken Akhanım, Manavgat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada tüm sporseverlerin kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Manavgat Belediye spor'da sakatlıkları devam eden Ahmet, Hayri ve Soner'in bugünkü maçta görev alamayacakları açıklandı. Manavgat Belediye spor 16 puanla 8'inci sırada yer alıyor.

Fotosuz

===

Sandıklı Koleji finalde kaybetti

AFYONKARAHİSAR'da yapılan özel okullar arası voleybol turnuvasında Sandıklı Koleji, ikinci oldu. Osmanbey Koleji Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda büyük çekişme yaşandı. Turnuvaya Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya il ve ilçelerinde eğitim veren özel okullar katıldı. Finalde kaybeden Sandıklı Koleji, kupa ve madalya ile ilçeye döndü.

Sandıklı Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Remzi Duman, "Öğrencilerimiz maçlarda güzel oyunlar sergiledi. Ayrıca diğer üç ilden gelen öğrencilerle tanıştılar. Sporun dostluk ve kardeşlik kültürüne katkısını gösterdiler. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Bundan sonra da başarılarımızı artırmak için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Sandıklı Koleji voleybol takımının fotosu

===

Engelli dostu başkan

FETHİYE Belediye Başkanı Behçet Saatcı, işitme engelli vatandaşlar ile futbol maçında bir araya geldi. Başkan Saatcı ile belediye çalışanlarından oluşan takım, işitme engellilerle dostluk maçı yaptı. Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, İşitme Engelliler 6-5 kazandı. Engellilere verdiği destek ile adından söz ettiren ve 1999 yılından bu yana engelliler için projeler üreten Başkan Saatcı, geçen ay kutlanan engelliler haftasında, işitme engelli vatandaşlara futbol maçı sözü vermişti.

Başkan Saatcı, maçtan önce İşitme Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Emre Doğanoğlu'na çiçek verdi. Başkan Saatcı, yardımcısı Metin Talaş ile belediye çalışanlarından oluşan takımla, işitme engellilerden oluşan takım arasındaki karşılaşmada büyük çekişme yaşandı. Karşılaşma, 6-5 işitme engelliler galibiyeti ile sona erdi. Maç sonrası engelli vatandaşlar Başkan Saatcı ile fotoğraf çektirdi.

FETHİYE, (DHA)

Foto: Maçtan foto

===

Şampiyon Kemer Belediyesi

KEMER Turizmci ve İşadamları Derneği (KEMİAD) tarafından kurumlara ve esnafa yönelik düzenlenen Atatürk Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, Kemer Belediyesi oldu. Monte Kemer Halı Saha'da düzenlenen ve yaklaşık 15 gün süren turnuva, ödül töreniyle sona erdi. Turnuvanın şampiyonu, penaltı atışları sonunda rakibi Angel Gold'u 6-4 yenen Kemer Belediyesi oldu. Bonadea Otel ise üçüncü sırada yeir aldı.

Ödül töreninde konuşan KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kış günlerinde Kemer'de çok güzel bir aktivite oldu. Bu işi çok sevdik ve devamlı yapmak istiyoruz. Bahar ya da yaz döneminde de böyle bir etkinlik düzenlenebilir" dedi. Belediye Başkanı Mustafa Gül ise güzel bir atmosferde çok iyi maçlar izlediklerini belirterek, voleybol ve basketbol gibi diğer spor branşlarının da düzenlenebileceğini söyledi.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Kemer Belediyesi takımı fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Behçet Saatcı Galatasaray Sandıklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title