Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYA'da Konyaaltı, Lara ve Çevre Yolu üzerinde üç şubesi bulunan Banio Yapı Market, çevre yolu mağazasını Aspendos Bulvarı üzerine taşıdı.

Foto: Açılıştan fotolar

===

Banio Yapı Market üçüncü şubesini büyüttü

ANTALYA'da Konyaaltı, Lara ve Çevre Yolu üzerinde üç şubesi bulunan Banio Yapı Market, çevre yolu mağazasını Aspendos Bulvarı üzerine taşıdı. Açılışı indirim kampanyaları ile yapılan Banio Yapı Market Aspendos Şubesi, tıklım tıklım doldu. Banio Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Onur Kaya, kardeşleri Osman Kaya, Ahmet Kaya, Durmuş Kaya ve Abdulkadir Kaya, açılışta hazır bulundu. Davetlileri kapıda karşılayan Onur Kaya, yakınlarının tebriklerini kabul etti.

İçerisinde bahçe, mobilya, ev tekstili, elektronik, beyaz eşya, mutfak, banyo malzemeleri gibi ürünlerin yer aldığı Banio'da açılış indirimleri ise dikkat çekti. Etiketin yarısına satışın yapıldığı açılış gününde izdiham yaşandı. Kasa girişlerinde uzun kuyraklar oluştu. Banio Yapı Market Aspendos Şubesi'nin Antalyalılara hayırlı olmasını temenni ettiğini belirten Onur Kaya, "Kardeşlerimle birlikte Banio markasını büyütmeye ediyoruz. Üçüncü büyük şubemizi yeni yerine taşımak ve kapasitesini artırmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Açılıştan ve Kaya kardeşlerin birlikte fotoları. Onur Kaya (beyaz ceketli)

===

Gülay 'Değerler Eğitimi' sergisini gezdi

ANTALYA'da yürütülen 'Değerler Eğitimi' çalışmaları kapsamında, Sabiha Gökçen Anaokulu'nda 'Sevgi yolu' adlı sergi düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Sabiha Gökçen Anaokulu'nu ziyaret ederek, sergiyi gezdi. Sergide, öğrenciler tarafından bu ayın değerler eğitimi konusu olan sevgiyi anlatan etkinlikler yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte sergiyi gezen Gülay, öğretmen, veli ve çocuklarla sohbet etti, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Milli Eğitim Müdürü Gülay, değerler eğitimi kapsamında yapılan etkinliklerin çocuklar üzerinde olumlu etkisi olduğunu söyleyerek, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okul Müdürü Aslı Kanbir de bu çalışmanın bir ekip işi olduğunu, işbirliği içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sergiyi gezen anne ve babalar, değerler eğitimi çalışmalarının, çocuklarında sorumluluk bilincini geliştirdiğini, avranışlarının daha kontrollü olduğunu, çocuklar üzerinde olumlu gelişmeler gözlendiğini ifade etti. Sergide, anaokulu öğrencileri, öğretmen ve velilerinin el ele vererek hazırladığı çalışmalar yer aldı.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Sergidenr fotolar

===

GÜNLÜ

2 gün kesinti

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada, Antalya'nın farklı noktalarında 2 gün enerji kesintisi uygulanacağı kaydedildi. Bugün (cumartesi) 08.00-16.00 saatleri arasında yapılacak çalışmalar nedeniyle Kültür Mahallesi ve civarı elektriksiz kalacak. Yarın aynı saatlerde uygulanacak kesintiden Yeni Mahalle ve Gündoğdu Mahallesi etkilenecek. Çalışmaların erken bitmesi durumunda belirtilen saatten önce hatlara enerji verilebilecek.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Isparta'da kaza: 5 yaralı

ISPARTA'da yolcu midibüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi hafif yaralandı. Isparta- İstanbul Karayolu'nda seyreden Seydi Ekici'ni kullandığı 32 HS 251 plakalı kamyonet Süleyman Demirel Kavşağı'nda saat 16.00 sıralarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Senirkent İlçesi'nden yolcu taşıyan Yavuz Türker'in kullandığı 32 ND 376 plakalı midibüse çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen midibüsteki yolculardan Yusuf Canlı, Emine Topçu, Bircan Kürşat Akbaş, Büşra Orak ve Sekvan Altan yaralandı. Yaralılar Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kamyonet sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Kaza yeri

===

Özel güvenlikçi ölmek istedi

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde eşinde ayrı yaşayan özel güvenlik görevlisi 25 yaşındaki Melek Avcı K., ruhsatsız tabancayla karnına ateşleyerek intihar etmek istedi. Olay, önceki gece yarısı Sugözü Mahallesi Sugözü Caddesi'nde yaşandı. Erzurum'daki eşinde ayrılma aşamasında olan ve bu yüzden Alanya'ya gelen Melek Avcı K., ruhsatsız tabancayla karın boşluğuna ateş etti. Silah sesiz üzerine komşuları tarafından çağrılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Melek Avcı K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.,

Özgür YILMAZ/ALANYA (DHA)

Fotosuz - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Gülay Konyaaltı Isparta Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title