Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto4.Foto5.Foto6.HAVAYOLLARI Kabin Memurları Derneği Antalya Şubesi Başkanı Nilgün Uyan ile havayolu çalışanları Elçin Şimşek, Sibel Kültürer ve Elif Güngör, düzenlenen akşamda bir araya geldi.

Foto1: Rikkat- Serhat Çerçiler

Foto2: Selma- Özlem- Arhan- Levent Yılmaz

Foto3: Derya- Bora- Derya Teziş

Foto4: Arhan Yılmaz

Foto5: Erhan- Olga Konu

Foto6: Mehmet- Elvan Özel

===

Keyifleri yerinde

HAVAYOLLARI Kabin Memurları Derneği Antalya Şubesi Başkanı Nilgün Uyan ile havayolu çalışanları Elçin Şimşek, Sibel Kültürer ve Elif Güngör, düzenlenen akşamda bir araya geldi. Gedikli Meyhanesi'nde buluşan meslektaşlar, şıklıklarıyla gecede öne çıktı. Yemek sırasında başlayan koyu sohbet, ilerleyen vakte kadar devam etti. Fasıl müzikle eğlenen arkadaşlar gönüllerince bir gece geçirdi. Uyan, zaman zaman meslektaşlarıyla bir araya gelerek bu tarz organizasyonlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,

Foto Ayşe Çakıl, Begüm Barış, Ceren Yılmaz

===

Şarkılar mutlu etti

ULUDAĞ Otogaz firması sahiplerinden Hakan Sümer ile eşi Ebru Sümer, gece hayatının coşkulu atmosferine dahil oldu. Uyumlu çiftin durağı, popüler işletmelerden Chappell oldu. Yakın dostlarıyla bir araya gelerek keyifli anları paylaşan çiftin neşeli halleri gözden kaçmadı. Canlı müziğe birlikte eşlik eden ikili, sevdikleri şarkılarla güzel bir gece geçirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,

Foto: Dilek- Utku Karakurt - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Yılmaz Antalya Selma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title