Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Çiftin mutlu gününde duygusal anlar yaşadı.

Foto1: Demet- Abdullah Güngör

Foto2: Çiftin mutlu gününde duygusal anlar yaşadı.

===

Veda buluşması

AKDENİZ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden Ayşe Güzel, öğrenci değişimi ile yurtdışında eğitim görme hakkı kazandı. Güzel'in İtalya'da devam edeceği altı aylık eğitimi sırasında ayrı kalacağı dostları, özel bir organizasyon ile veda etti. Atatürk Parkı içerisinde hizmet veren Nar Bistro'da okul arkadaşları ile bir araya gelen Güzel, duygusal bir akşam geçirdi. Arkadaşlarını uğurlayan öğrenciler, 6 aylık ayrılık öncesi dostluk pekiştirdi.

Foto: Veda buluşması anıların tazelenmesi ile neşeli anlara sahne oldu.

===

Keyif dolu gece

ÖZEL bir havayolu şirketinde çalışan kabin memuru arkadaşlar Mine Ünver, Tülay Gökçen ve Gülay Erten, üyesi oldukları derneğin organizasyonunda bir araya geldi. Yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu atan üç arkadaşın durağı, Gedikli Meyhanesi oldu. Akşam yemeği ile başlayan koyu sohbet, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Arkadaşlar şıklıkları ve sempatik halleriyle öne çıktı.

Foto: Mine Ünver, Tülay Gökçen, Gülay Erten

===

Eğlenceye doydular

ANTALYA'ya tatile gelen yabancı uyruklu arkadaşlar Daria Drozdava ile Zhenna Petrova, unutulmaz bir hafta geçirdi. Gündüz deniz ve güneşin keyfini çıkaran ikilinin gece durağı, Soho Club oldu. DJ performansın hareketli ritimlerine çılgın danslarıyla eşlik eden ikili, gece boyunca enerjilerini korudu.

Foto: Daria Drozdava, Zhenna Petrova - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Güngör Antalya Gökçen İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title