Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Takımla birlikte çalışan Promise Isaac'ın bu hafta görev alabileceği açıklandı.

Foto: Asbaşkan Acarlıoğlu'nun çeşitli fotoları

===

İyileşen Nijeryalı futbolcu, Galatasaray maçını bekliyor

Isaac geliyor

Takımla birlikte çalışan Promise Isaac'ın bu hafta görev alabileceği açıklandı. Özdilek, "Rahat ve moralliyiz. Kazanmak için gideceğiz" dedi

ANTALYASPOR'un yetenekli ve tecrübeli futbolcusu Promise Isaac iyileşti. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Nijeryalı futbolcunun, Galatasaray maçında görev alacağı açıklandı. Isaac "Galatasaray maçını sabırsızlıkla bekliyorum" derken, Arena'dan puan ya da puanlarla ayrılacaklarını iddia etti.

HOCA KARAR VERECEK

Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Nijeryalı futbolcuya uygulanan hızlandırılmış tedavinin karşılık verdiğine dikkat çeken doktorlar "Takımla idmanlara başladı. Durumu gayet iyi ama yine de oynayıp oynamayacağına hocamız karar verecek" yorumunu yaptı. Isaac ise bu maçta mutlaka oynamak istediğini hocasına iletti.

2 SAKAT 3 CEZALI

Antalyaspor'da 3 cezalı 2 sakat oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Tita ve Ömer Şişmanoğlu'nun tedavileri sürüyor. Cezalı duruma düşen Murat, Petr Janda ve Mehmet Sedef Galatasaray maçında oynamayacak. Galatasaray maçı hazırlıklarına dün akşam yaptığı hafif çalışmayla başlayan Antalyaspor'da idmanların dozu bugünden itibaren artarak devam edecek. Teknik direktör Mehmet Özdilek, "Rahat ve moralliyiz. Galatasaray maçına galibiyet için gideceğiz" dedi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Promise Isaac fotosu

===

Kaymakam sürprizi

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, turuncu yeşilli yönetimin haftalık toplantısına sürpriz bir ziyarette bulundu.

ALANYASPOR Yönetim Kurulu'nun haftalık toplantısına katılan Kaymakam Erhan Özdemir, 2'nci yarıya iyi başlangıç yapan takıma her kesimden daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyledi. Bu hafta oynanacak İnegölspor maçının da çok önemli olduğunu belirten Özdemir, "Alanya halkı maddi ve manevi takımına sahip çıkmalı. Başarıyla birlikte kulübün mali yükü de artıyor. Bu heyecana, kentin mülki amiri olarak ortak olmak istiyorum. Alanyaspor yönetimine hepimiz gerekli desteği vermemiz gerekiyor. Bu konuda ilçedeki tüm kurumlardan duyarlılık bekliyorum" dedi.

Kulüp Başkan Yardımcısı Nuh Mehmet Yalçın ise Alanyaspor'un mali anlamda toparlanması için son 2 sezonda atılan adımların sonuç vermeye başladığını dile getirerek, "Futbol bir şehrin marka değeridir. Alanyaspor çok daha iyi noktalarda olmalı ve bunun için kolektif çalışmalar yapılmalı. Alanyaspor projesi, geleceğe dönük olarak iyi yönetilmeli ve başarı ile sonuçlandırılmalı. Bu takımın yeri artık 1'inci Lig olmalı. Bunun için de maddi ve manevi sağlıklı planlar yapmalıyız" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Toplantıdan, Nuh Mehmet Yalçın

===

Tekvandoda milli takıma 16 sporcu

ALANYA'da düzenlenen Tekvando Ümitler B Milli Takım seçmeleri sona erdi. Alanya Atatürk Spor Salonu'nda 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve 2 gün süren seçmeler sonunda erkekler ve kadınlarda 8'er sporcu milli takım aday kadrosunda yer almaya hak kazandı. Ümitler B Milli Takım seçmelerini kazanan 16 sporcu, Almanya'da düzenlenecek tekvando turnuvasında Türkiye'yi temsil edecek.

Tekvando Ümitler B Milli Takım seçmelerinin 1'incileri şöyle: Erkeklerde Mert Erdoğan (54 kilo), Mehmet Ali İnan (58 kilo), Seyithan Akbalık (63 kilo), Aykut Kemahlı (68 kilo), Emin Yıldız (74 kilo), Uğurcan Laçin (80 kilo), Murat Sarıışık (87 kilo), Ensar Uğuz (+87 kilo), kadınlarda Safiye Polat (46 kilo), Fatma Sarıdoğan (49 kilo), Kübra Dürdane Çakır (53 kilo), Sedanur Yumurçalı (57 kilo), Kübra Okur (62 kilo), Kübra Kıyı (67 kilo), Ebru Yümlü (73 kilo), Mervenur Evci (+73 kilo).

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Maçlardan enstantane

===

Geleceğin basketbolcuları

MİNİK basketbolcuların kaynaşması amacıyla Alanya'da düzenlenen 'Minik Erkekler Basketbol Turnuvası'nda renkli görüntüler yaşandı. Ankara Türk Telekomspor, Alanya Bahçeşehir Koleji, Alanya Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Antalya Palmiyespor ve Antalya Özel Ensar Koleji'nin 12 yaş gurubu sporcularının katıldığı turnuva, Alanya Belediyesi 75'inci Yıl Spor Salonu'nda başladı. Tek devreli lig usulü düzenlenen turnuva sonunda ilk 3 takıma kupa, katılan tüm sporculara ise madalya verilecek.

Özel Yaşam Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvanın organizatörü Ali Polat, katkıda bulunanlara teşekkür etti. Ankara Türk Telekomspor Antrenörü Gazi İş, turnuvaya katılmaktaki amaçlarının sporcuların birbiriyle kaynaşmasını ve yeni arkadaşlıklar edinmesini sağlamak olduğunu söyledi. Ankara Türk Telekomspor Yönetim Kurulu Üyesi Sait Bülbül, antrenör Gazi İş ve altyapı idarecisi Müjdat Topgül, takımın gelecek vaat eden sporcularından Bora Kaan Demir'i kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Sporcuların ve antrenörlerin, Ankara Türk Telekomspor takım fotosu, Gazi İş, Sait Bülbül, Müjdat Topgül ve Bora Kaan Demir. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Türk Telekomspor Galatasaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title