Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Gruptaki diğer temsilcimiz Fethiyespor, ikinci devrenin ikinci maçında bugün deplasmanda Hatayspor'a konuk oluyor.

Foto: Alanyasporlu futbolcular - Ali Haydar Durusoy - Ali Baki Boz - yemekten fotolar

=============

Fethiyespor'un zirve telaşı

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Gruptaki diğer temsilcimiz Fethiyespor, ikinci devrenin ikinci maçında bugün deplasmanda Hatayspor'a konuk oluyor. Reyhanlı Tayfun Sökmen Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Adem Sarıtaş yönetecek. Geçen hafta yardımcı hocayla birlikte disiplin kurulu tarafından 1 maç ceza alan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, bu maçta tribünde olacak. 28 puanla 3'ncü sırada bulunan Fethiyespor'da tek hedef zirveden uzaklaşmamak için galibiyetle dönmek.

Fotosuz

------------------

3'NCÜ LİG'DE BUGÜN

------------------

Tekirova Bld.-Sandıklıspor

Bursa Nilüfer-M.Evrenseki

Diyarbakır-Emrespor

SPOR TOTO 3'ncü Lig'deki temsilcilerimizi bugün zor maçlar bekliyor. Haftanın en önemli karşılaşması derbi niteliği taşıyan Tekirova ile Sandıklıspor arasında oynanacak. Dr.Fehmi Öncel Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak bu önemli karşılaşmayı Alpaslan Cebe yönetecek.

Manavgat Evrenseki ise grubun güçlü takımlarından Bursa Nilüfer'e konuk olacak. Nilüfer Stadı'nda saat 13.30'daki karşılaşmanın hakemi Mehmet Güngör. Isparta Emrespor ise zorlu Diyarbakır deplasmanında puan arayacak. Diyarbakır Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Fayat Bakan yönetecek.

Fotosuz

=============

Onursal Başkanı Elibol "Gün Sandıklıspor adına fedakarlık günüdür" dedi ve ekledi:

'Sandıklı gözbebeğimiz'

SANDIKLI Belediye ve aynı zamanda Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili konulara açıklık getirdi. Başkan Elibol, "Son günlerde Sandıklıspor'un maçlarının Afyon'da oynanması, kulubün devredilmesi, adının değiştirilmesi ve benzeri konular gündeme taşındı. Bu nedenle önceki akşam Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi, Asbaşkan Halil İbrahim Necipoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Kadir Ünal ile Ticaret Odası Başkanı Mustafa Özer, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Özçınar, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Poyraz'ın da yer aldığı bir toplantı yaptık" dedi.

Toplantıda Kulübün SGK, vergi, futbolcu ve şahıs alacakları olmak üzere 395 bin lira borçlu olduğunun ortaya çıktığını kaydeden Başkan Elibol, "Takıma el uzatacağımı, yönetimin değişmesi halinde vergi ve SGK borçları ile futbolcu alacakları olan 186 bin TL'lik borcu yeni yönetim olarak kabul edeceğimizi söyledim. Yönetim mart ayını beklemeden hemen istifa etmelidir. Yoksa gidişat mart ayındaki kongrede bu tabloya göre kulüp sahipsiz kalabilir" dedi.

"Gün fedakarlık günüdür" diyen Başkan Elibol, "Mevcut yöneticiler, daha önceki yönetimin yaptığı gibi şahsi alacaklarından vazgeçmeli" dedi. Elibol, Sandıklıspor'un maçlarını ilçede oynaması gerektiğini kaydetti. Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi ise maçların Afyon'da oynanması fikrinden vazgeçtiklerini belirterek, "Federasyon ile yaptığımız yazışmalarda talebi durdurduk. Maçlarımızı Sandıklı da oynamaya devam edeceğiz" dedi.

İsmail AKAR/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Başkan Elibol fotosu

=============

Ağır konuklar

ISPARTA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İstanbul'da yapılan 16 Yaş Altı Kros Şampiyonası'ndan dereceyle dönen Ispartalı krosçuları makamında kabul etti. Isparta'nın başarılı krosçularından Meryem Özçelik, 1000 metreyi 2 dakika 59 saniye ile koşarak Türkiye Şampiyonu olurken, Ceren Yılmaz da aynı kategoride 4'ncü gelerek Isparta'nın gururu oldular. Buket Yağcı 1500 metrede Erdem Can Ergin ile Nadir Bilir 60 metrede dereceye giren sporcular oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, teknik heyet ve sporcuları tebrik ederken başarılarının bundan sonraki yarışmalarda da sürmesini istedi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Krosçular müdür ziyaret

=============

Halıda heyecan sürüyor

BURDUR Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar arası Futsal Turnuvası başladı. Hüsnü Bayer Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın açılış maçında Cezaevi Türk Telekom'u 10-5'lik sonuçla geçti. Günün ikinci maçında ise Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Burdur Belediyesi'ni 2-1 yendi.

Daha önce Valilik Kupası Tenis Turnuvası ve Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası düzenleyen Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bu kez Futsal Turnuvası'yla etkinliğini sürdürdü. 20 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuva halı sahada gerçekleştiriliyor.

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar turnuva ile kamu çalışanlarının sosyal aktivitelere katılarak stresten uzaklaşmasını amaçladıklarını ifade etti. Turnuvada grup maçları 11 Şubatta tamamlanacak. Futsal Turnuvası'nda mücadele eden takımlar şunlar:

A Grubu: Cezaevi, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü, Burdur Belediyesi, Türk Telekom, İl Jandarma Komutanlığı.

B Grubu: Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Baro Terazispor, Emniyet Müdürlüğü A Grubu, İl Sağlık Müdürlüğü, Askerlik Şubesi.

C Grubu: Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet B Grubu, İl Özel İdaresi, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü.

D Grubu: Devlet Hastanesi, Baro Celona, Gıda Tarım Müdürlüğü, Belediye Güvenlik, AFAD Müdürlüğü.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Maçlardan enstantane,

==============

Fethiyespor'da

sakatlık şoku

Fethiyespor'da Mustafa Ünver, Cem Atan ve Halil Karataş'ın ardından ilk

11'in değişmez ismi kaptan Murat Türkkan da sakatlar kervanına katıldı.

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün Hatayspor ile karşılaşacak Fethiyespor'da bir sakatlık haberi de Bandırmaspor karşısında takımının tek golünü atan Murat Türkkan'dan geldi. Maç sonrasında yapılan doktor kontrolünde adalesinde yırtık tespit edilen kaptan Murat Türkkan'ın en az 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Halil Karataş'ın ardından takımda sezon başından bu yana ilk onbirin değişmez isimlerinden Murat Türkkan'ın da sakatlanması teknik heyetin moralini bozdu.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Antrenman fotosu

=============

Tatlı dopingi

SERİK Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur, Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor takımına tatlı dopingi yaptı. Başkan Cesur, Serik Belediyespor antrenman yaptığı tesislerinde ziyaret ederek, futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi. Cesur, "İnşallah bu yıl şampiyon olursunuz. Bizler de sizlere her zaman destek oluruz. Oynayacağınız tüm maçlarda başarılar dilerim" dedi. Başkan Cesur futbolculara kendi elleriyle tatlı ikram etti.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Tatlı ikramından foto - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Fethiyespor Hatayspor Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title