Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto: Ergün Teber fotosu

===

Antalya spor'un gerek Süper Lig'de, gerek kupada attığı 52 golden 21'i Diarra ve Şişmanoğlu'na ait

Diarra & Ömer: Gol AŞ

SEZON başında Antalya spor'a imza attığı gün 'Bana Kara Bomba' diyebilirsiniz ifadesini kullanan Lamine Diarra, gerek Süper Lig'de, gerek Türkiye Kupası'nda Ömer Şişmanoğlu ile birlikte ilk devrenin 'en çok gol atan oyuncuları' oldu. Diarra 7'si ligde, 3'ü de kupada olmak üzere 10 gole imza atarken, Ömer Şişmanoğlu da 5'i lig, 6'sı kupa olmak üzere 11 kez fileleri havalandırdı. Antalya spor'un lig ve kupada attığı 52 golden 21'i Diarra ve Şişmanoğlu'na ait.

DİARRA'DAN 10 GOL

İlk devre sonunda Beşiktaş (38), Galatasaray (34) ve Eskişehir spor'un (32) ardından 28 golle Türkiye'nin en golcü 4'üncü takımı olma özelliğini taşıyan Antalya spor'da, Lamine Diarra da en etkili golcüler arasında gösterildi. Senegalli futbolcu ilk 6 haftada yaşadığı suskunluğun ardından 10 maçta 7 gol kaydetti. Gaziantep spor, Sivas spor ve Fenerbahçe'ye 1'er, Beşiktaş ve Eskişehir spor'a da 2'şer gol atan Diarra, kupada da 3 gol atarak resmi maçlardaki gol sayısını 10'a çıkardı.

ÖMER ZİRVEDE

Takımın toplamdaki en golcü ismi ise Ömer Şişmanoğlu. Kayseri spor'dan 1+4 yıllık satın alma hakkı ile kiralık alınan 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon ligde hiç ilk 11'de maça çıkmazken, 5 kupa maçının 4'ünde ilk 11'de forma giydi. Ömer, lig maçlarında, tamamı 81 ve 88. dakikalar arasında olmak üzere 5 gol atarken, kupada da 6 kez rakiplerini üzen vuruşlar yaptı. Ömer ilk yarıyı 11 golle tamamladı.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Diarra ve Ömer Şişmanoğlu

===

Kombine kartlar satışta

SPOR Toto Süper Lig'de başarılı olan kulüpler bilet ücretlerina zam yaparken, sezonun ilk devresinde büyük performans sergileyen ve zirvede duran Antalya spor, kombine kartlarda indirime gitti. Antalya spor'da satışı yeniden başlayan kombine kart ücreti yüzde 50 indirimle sporseverlere sunuluyor. Ligin ikinci yarısında sahasında oynayacağı lig ve kupa maçlarının tamamını kapsayan kombine kartların yüzde 50 indirimli satışa çıktığına dikkat çeken kulüp yönetimi fiyatları şu şekilde belirledi:

Ceysu Maraton Tribün: 375 TL

Rixos Numaralı Yan: 750 TL

Rixos Numaralı Orta: 1000 TL

Foto: Tribün fotosu

===

Büyükşehir'in konuğu Banvit

BEKO Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediye spor, sezonun 14'üncü haftasında bugün Banvit ile karşı karşıya geliyor. Antalya Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Zafer Yılmaz, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek. 13 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan Antalya Büyükşehir'de tek hedef Banvit'i yenmek. Büyükşehir'de menajerlik görevine başlayan Arda Urcu ile birlikte ilk transfer gerçekleşti. Büyükşehirli Barış Güney Türk Telekom'a transfer olurken, Türk Telekomlu Rahim Rızvanoğlu da Büyükşehir'e geldi.

Fotosuz

===

Alanyalı futbolseverler, yarın oynanacak Galatasaray maçını bekliyor

Heyecan dorukta

ALANYASPOR, 'çok özel' pazar için hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Yarın Galatasaray ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek olan turuncu yeşilliler, bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Sabah kuvvet, öğleden sonra dayanıklılık içeren 2 antrenmanla çalışmalarını sürdüren Alanya spor'da, moraller üst seviyede. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, takımın genel durumunun iyi olduğunu söyledi. Antrenmana, 'Bölge Karmaları Oyuncu Etkinliği'ne katılan Ege, Alper ve Mazlum dışındaki tüm oyuncuların katıldığını dile getiren Durusoy, "Galatasaray gibi büyük bir takımla oynayacak olmaktan onur duyuyoruz. Teknik direktör olarak böyle bir maça çıkacak olmaktan da mutluyum. Oyuncularımızın Alanya spor'u Galatasaray karşısında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Kolektif futboldan iyi örnekler sergileyeceğimizi düşünüyorum. Asıl amacımız 27 Ocak'ta Körfez Futbol Kulübü ile oynayacağımız lig maçına hazırlanmak. Galatasaray maçı organizasyonuna katkıda bulunan herkese ekibim adına teşekkür ederim" diye konuştu.

GAZİPAŞA'YA İNECEĞİ BELLİYDİ

Alanya spor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ana ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları'nın (THY) Gazipaşa Havalimanı'na iniş izni almaması nedeniyle Galatasaray kafilesinin Pegasus Havayolları'yla geldiğini söyledi. Galatasaray'ın Gazipaşa Havalimanı'na ineceğinin günler öncesinden belli olduğunu belirten Çavuşoğlu, "THY uçuş izni almadığı için Pegasus'la gelindi. Ne yazık ki bazı kişiler spor üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Bu son derece yanlış. Bu olayı kaç gündür çok büyüttük. Herkes kendine pay çıkarmaya çalışıyor. Bir sorun varmış gibi gösteriliyor. Bu da Alanyaspor'a zarar verdi. Sanki Galatasaray gelmeyecekmiş gibi bir hava estirildi. Nihayet geldiler ve her şey normale döndü. Haydi herkes Alanyaspor- Galatasaray maçına. Ama herkesi bilet almaya davet ediyorum" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Ali Haydar Durusoy, Hasan Çavuşoğlu

===

Sandıklı sahaya indi

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, 2'nci yarı hazırlıklarına start verdi. Genel Kaptan Uğur Öztürk, ilk yarı bazı maçlarda son dakikalarda yedikleri talihsiz goller sonucu puanlar kaybettiklerini belirterek, "İlk yarıda beklediğimiz sıralamada yer alamadık. Tabii bunda en büyük faktör sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğuydu" dedi.

İkinci yarıya çok daha iyi hazırlanacaklarına dikkat çeken Öztürk, şöyle dedi: "Antalya Kundu'da 10 günlük kampa gireceğiz. Kamp süresince hazırlık maçları oynayacağız. Futbolcularımız Malik Tahirler ile Sedat Cengiz'in 3-7 Ocak tarihleri arasında yapılacak Ümit Milli Takım seçmelerine çağrılmaları ise bizleri gururlandırdı."

İsmail AKAR/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Uğur Öztürk

===

Filede şok yenilgi

TÜRKİYE Voleybol Erkekler 2'nci Lig A Grubu'nda mücadele eden Korkuteli Gençlikspor, erteleme maçında İstanbul temsilcisi Bahçelievler Belediyesi'ne 3-0 mağlup oldu. Son oynadığı 4 maçı kaybeden Korkuteli'nin mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmadan yenilgiyle ayrılması, camiada büyük üzüntü yarattı. Korkuteli Gençlikspor baskılı oyununu setlere yansıtamayınca salondan 3-0 yenilgiyle ayrıldı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Dayanışma yemeği

YENİ Burdurspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular 'Dayanışma Yemeği'nde bir araya geldi. Susamlık Tesisleri'ndeki yemekte bir konuşma yapan Başkan Bahri Şimşek, 2010 yılında kurulan Yeni Burdurspor'un 2 yıl içinde mücadele ettiği futbol branşında önemli başarılara imza attığını belirtti. Şimşek "Bizler mavi pembe renklerin tekrar profesyonel liglerde mücadele etmesi için bir araya geldik. Sadece futbol branşını kurduk. İlk yıl mücadele ettiğimiz 2'nci Amatör Küme'de ikinci olduk. 2'nci yıl ise şampiyon olarak 1'inci Amatör Küme'ye yükseldik. 1'nci Amatör Küme'de şu an lider durumdayız. Hedefimiz önce Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek, ardından 3'ncü Lig" dedi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Yemekten fotolar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ömer Şişmanoğlu Türkiye Kupası Lamine Diarra Antalyaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title